Sisäharjoittelu

Kaikki tarvittava pelisi kehittämiseen

Kesän aktiivisen pelikauden päätyttyä on loistava aika aloittaa säännöllinen sisäharjoittelu lyöntien kehittämiseksi tai tarvittavien muutosten tekemiseksi. Harjoittelukeskuksemme tarjoaa tähän erinomaiset puitteet. Meillä voit harjoitella kaikkia pelin osa-alueita pitkälti todellisia pelitilanteita vastaavissa olosuhteissa. Lisäksi saat tukea uusimman teknologian apuvälineistä ja tarvittaessa osaavan pron neuvot.


Sisälyöntipaikat


Runsaasti lyöntipaikkoja

Season Golfissa on kahdessa kerroksessa yhteensä 48 lyöntipaikkaa, joiden lyöntimatka on 32-45 m. Pitkän lyöntimatkan ansiosta saat hyvän käsityksen lyöntiesi ominaisuuksista.

Alakerran 24 lyöntipaikkaa ovat käytettävissäsi ilman ajanvarausta. Huomaathan, että osa alakerran paikoista saattaa olla välillä varattu opetuskäyttöön. Alakerran lyöntipaikkojen varaukset näet lyöntipaikkojen läheisyydessä sijaitsevilta varaustilannenäytöiltä.

Yläkerran opetusmatolliset lyöntipaikat puolestaan toimivat ajanvarauksella, joten voit etukäteen varmistaa lyöntipaikan saatavuuden.

Lähipelialueet


Alakerran puttialue

Alakerran puttialue

Hallin molemmissa kerroksissa sijaitsevat suuret puttialueet mahdollistavat puttitekniikan kehittämisen ja tuntuman ylläpitämisen myös talvikaudella.

Yläkerran puttilalue

Yläkerran puttilalue

Yläkerran puttialue, jolla on PGA tour -nopeutta vastaava pinnoite (stimp-lukema 11) ja erityisen haastavien puttien harjoittelun mahdollistava muotoilu, on Suomessa ainoa laatuaan.

Yläkerrassa sijaitseva chippialue

Yläkerrassa sijaitseva chippialue

Hallin yläkerrassa sijaitseva yli 400 m2:n suuruinen muotoiltu chippialue tarjoaa loistavat mahdollisuudet erityyppisten lähipelilyöntien harjoitteluun. Alueen pinnoite ja muotoilut antavat aidon tuntuman todellisiin ulko-olosuhteisiin.

​​​​​​​​​​​​​​

Lähipelialueen käyttöoikeudet

Hanki käyttöoikeus

Kaikille lähipelialueille voit mennä harjoittelemaan joko kertamaksulla tai hankkimalla 10 kerran kortin.

Tehokkaat apuvälineet


TrackManillä potkua harjoitteluun

Yläkerran lyöntipaikoilla käytettävissäsi on useita TrackMan-lyöntitutkia. TrackMan on maailman arvostetuin lyöntitutka, jota käyttävät harjoittelussaan lähes kaikki huippugolfarit ja -opettajat.

SAM PuttLabillä parempaan puttamiseen

Halutessasi analysoida ja kehittää puttitekniikkaasi voit opetustuntien yhteydessä käyttää SAM PuttLab -laitetta. Se analysoi ja näyttää grafiikkana kaikki putin tärkeimmät parametrit.

Tarjolla myös simulaattoriopetusta

TrackMan-lyöntitutkaan perustuvaa opetusta saat myös simulaattoristudioilla. Normaalin swingiharjoittelun lisäksi voitte valmentajan kanssa käydä läpi pelistrategiaa.Partnerit


​​​​​​​