Ulkoharjoittelu

Harjoittele katetulla ulkorangella satoi tai paistoi


Harjoittele lähellä kotiasi

Olemme kesäkaudellakin läntisen pääkaupunkiseudun golfreiden lähiharjoittelukeskus, jonne on vaivatonta ja nopeaa tulla.

Katetut lyöntipaikat, tarkkojen lyöntipituuksien harjoittelua helpottavat kohdegriinit ja mahdollisuus käyttää TrackMan-lyöntitutkaa tekevät harjoittelusta mukavaa ja tehokasta.


28 katettua lyöntipaikkaa

Suurin osa kahdessa kerroksessa sijaitsevista ulkolyöntipaikoistamme on katettuja, joten harjoittelu onnistuu mukavasti myös sadesäällä. Rangella on tämän lisäksi useita kattamattomia lyöntipaikkoja. Kattamattomat lyöntipaikat sekä alakerran katetut lyöntipaikat ovat maksuttomia walk-in -paikkoja. Yläkerran lyöntipaikat puolestaan ovat varattavissa, jos tahdot varmistaa itsellesi treenimahdollisuuden tiettynä ajankohtana.

Yläkerrassa on myös 7 TrackMan-lyöntitutkalla varustettua lyöntipaikkaa, joissa voit käyttää TrackMania harjoittelusi tehostamiseen joko omatoimisesti tai pron kanssa opetuksen yhteydessä.​​​​​​​


Terassi ja juomamyyntipiste

Hallin itäpäätyyn on valmistunut suuri ulkoterassi, jonka yhteyteen avaamme uuden juomamyyntipisteen. Terassille paistaa hyvällä säällä aurinko koko päivän, joten siellä on mukava nauttia virkistäviä juomia harjoittelun lomassa.


​​​​​​​Hallin palvelut käytettävissäsi

Sisällä hallissa sijaitsevat harjoittelualueet, simulaatorit, kuntosali sekä suihku- ja pukuhuonetilat ovat luonnollisesti käytettävissäsi myös kesällä.


Opetus ja kurssit

Valmentajamme tarjoavat myös kesäisin opetusta ja kursseja Season Golfissa. Tutustu opetus- ja kurssitarjontaanUlkolyöntipaikkojen varaus

Trackman-laitteet siirtyy ulos 24.4.2024.

.


Ulkorangen TrackMan-paikan varaus

Yläkerran 7 varattavaa katettua TrackMan-lyöntipaikkaa.

Lue lisää

Ulkorangen lyöntipaikan varaus

Yläkerran 7 varattavaa katettua lyöntipaikkaa

Lue lisää