Ulkoharjoittelu

​​​​​​​​​Harjoittele lähellä kotiasi

Olemme kesäkaudellakin läntisen pääkaupunkiseudun golfreiden lähiharjoittelukeskus, jonne on vaivatonta ja nopeaa tulla. Ulkoalueillamme voit harjoitella kaikkia golfin osa-alueita. Katetut lyöntipaikat, tarkkojen lyöntipituuksien harjoittelua helpottavat kohdegriinit ja mahdollisuus käyttää TrackMan-lyöntitutkaa tekevät harjoittelusta mukavaa ja tehokasta.


32 katettua lyöntipaikkaa

Suurin osa kahdessa kerroksessa sijaitsevista ulkolyöntipaikoistamme on katettuja, joten harjoittelu onnistuu mukavasti myös sadesäällä. Yläkerrassa on myös neljä TrackMan-lyöntitutkalla varustettua lyöntipaikkaa, joissa voit käyttää TrackMania harjoittelusi tehostamiseen joko omatoimisesti tai pron kanssa opetuksen yhteydessä.


Monipuolinen lähipelialue

Lähestymis- ja bunkkerilyöntejä sekä putteja voit harjoitella lähipelialueellamme. Pelinomaiset olosuhteet lähipelialueella kehittävät tehokkaasti tuloksentekoa.


Hallin palvelut käytettävissäsi

Sisällä hallissa sijaitsevat harjoittelualueet, simulaatorit, kuntosali sekä suihku- ja pukuhuonetilat ovat luonnollisesti käytettävissäsi myös kesällä.


OPETUS JA KURSSIT

Valmentajamme tarjoavat myös kesäisin opetusta ja kursseja Season Golfissa. Tutustu opetus- ja kurssitarjontaan!
Forecan ja Ilmatieteen laitoksen alueelle ennustama sää. Huonolla säällä voit kesälläkin käyttää sisälyöntipaikkojamme.