Asiakastuki FAQ

Ohessa usein kysyttyjä kysymyksiä sekä vastaukset aihealueittain. Olemme juuri aloittaneet tämän sivun ylläpidon, joten sen sisältö on tässä vaiheessa erittäin puutteellinen.

Koska minun täytyy rekisteröityä järjestelmään

Voit tutustua Season Golf Areenan tarjontaan ilman, että olisit rekisteröitynyt tai kirjautunut käyttäjä. Kun haluat tehdä ostoksia tai minkä tahansa varauksen, sinun täytyy olla rekisteröitynyt ja kirjautunut järjestelmään. Rekisteröinti tehdään vain kerran, kirjautuminen aina, kun haluat tehdä ostoksia tai varauksia.

Kirjautumistunnus ja salasana

Käytämme kirjautumistunnuksena sähköpostiosoitettasi, koska se on aina yksilöllinen. Salasanan voit itse päättää ja tarvittaessa muuttaa pyytämällä salasanan vaihtoa.

Vanhaan järjestelmään rekisteröidyt tiedot ja pallokortit

Jos olit rekisteröitynyt käyttäjä jo vanhan hallimme toimiessa, tietosi on todennäköisesti tuotu uuteen järjestelmään. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki pallokorttisi tunnistetaan myös uudessa järjestelmässä ja voit käyttää niitä pallojen ostojen lisäksi tunnistukseen.


Ajanvaraus

Areenassa on useita ajanvarauspalveluja, kuten yläkerran sisälyöntipaikat, simulaattorit, golfopetus jne. Voit varata ajan itse netistä tietokoneellasi, mobiilillasi tai käyttämällä Season Golf APPia. Voit myös soittaa Caddiemasterille ja pyytää heitä tekemään varauksen puolestasi.

Jotta voisit itse varata ajan netistä, sinun täytyy olla kirjautunut järjestelmään. Valitse ensin palvelu ja sen kalenterista haluttu paikka ja kellonaika. Lopuksi kerro vielä varauksesi kokonaiskesto sekä mahdolliset lisäpaikat, mikäli olette menossa harjoittelemaan kaveriporukalla. Näiden jälkeen voit maksaa varauksesi verkossa.

Varauskalenteri

Ajaavarauskalenterin VARAUSOHJEET


Varauksen maksaminen

Tehtyäsi varauksen sen maksaminen hoituu kätevästi netissä normaalina verkkomaksuna. Joissain tapauksissa voit maksaa myös tullessasi Season Golf Areenalle. Jos sinulla on käytössäsi 10 kerran kortti tai lahjakortti, palvelun voi maksaa myös niillä.


Golfopetus

Kun haluat kehittää pelitaitojasi, Season Golf Areenassa sinua palvelee joukko valmentajia.

Yksityistunti

Valitse ensin valmentaja, jolloin saat näkyviin hänen vapaana olevat aikansa, joista voit valita itsellesi sopivan ajan ja opetuspaikan. Mikäli sopivaa ajankohtaa ei löydy, voit käyttää valmentajan yhteydenottolomaketta. Valmentaja on sinuun yhteydessä, ja voitte sopia valmennuksen yksityiskohdat.

Erityistunnit ja opetustunnit usealle henkilölle

Mikäli haluat varata itsellesi tai kaveriporukallesi erikoistunnin kuten TrackMan- tai simulaattoriopetus, valitse ensin opettaja. Ole yhteydessä opettajaan yhteydenottolomakkeella, jolla kerrot oman toiveesi tunnin suhteen. Opettaja saatuaan viestisi, järjestelee tunnin ja on sinuun yhteydessä.


Opetustunti ilman opettajaa

Opetustunti ilman opettajaa EI OLE mahdollinen, vaan jokaiselle tunnille TÄYTYY varata opettaja. Valitse aina ensin opettaja ja päätä sen jälkeen haluatko varata hänen kalenteristaan itsellesi tunnin vai oletko opettajaan yhteydessä yhteydenottolomakkeella.


Kurssit ja klinikat

Season Golf Areenassa järjestetään jatkuvasti erilaisia kursseja ja klinikoita. Näet listan niistä golfopetusta kuvaavilla sivuillamme. Pääset näille sivuille klikkaamalla nettisivun oikeassa reunassa olevaa "Golfopetus" -painiketta tai pikavalinnasta "Kurssit ja klinikat" -toimintoa. Klikkaamalla kurssilistalla kurssin tai klinikan otsikkoa, pääset tutustumaan kurssin sisältöön ja ilmoittautumaan sille. Maksamisen voit hoitaa joko heti ilmoittautumisen yhteydessä tai Caddiemasterille ensimmäisen kurssipäiväsi aluksi.

Jos olet kiinostunut vain tietyn valmentajien kursseista, mene tämän valmentajan sivulle, josta löytyvät vain hänen järjestämänsä kurssit ja klinikat.

Jokaisen kurssin hintaan kuuluvat opetuksen lisäksi pallot ja niiden peliailueiden maksut, joissa kurssin aikana käydään.


Kulku hallilla

Hallin molempien kerrosten lyöntipaikat ovat saatavilla ilman kulkulupaa. Alakerran lyöntipaikkoja voit käyttää vapaasti ilman varausta. Yläkerran lyöntipaikat, jotka on kaikki varustettu opetusmatoilla ja osittain myös TrackMan-lyöntitutkilla, sinun täytyy varata.

Kulkulupa

Simulaattoreihin, lähipeliauleille ja kuntosaliin pääset vain, jos sinulla on voimassa oleva kulkulupa. Kulkuluvan voit hankkia verkkokaupastamme pitkäaikaisena tai kertakäyttöisenä. Simulaattoriin saat kulkuluvan automaattisesti varauksen yhteydessä.

Järjestelmä tunnistaa sinut, kun näytät portille tai ovelle pallokorttiasi tai hankkimaasi avaimenperää.Pallokortit

Vanhat pallokortit ovat edelleen voimassa uudessa Season Golf Areenassa. Mikäli sinulla oli niitä jo aikaisemmin, ne on tuotu vanhasta järjestelmästä uuteen ja sinut tunnistetaan niiden perusteella. Pallokorttina voit käyttää myös Caddiemasterilta saatavilla olevaa avaimenperää.