TrackMan-sisälyöntipaikan varaus

​​​​​​​Voit varata TrackMan-lyöntipaikan omaan käyttöösi ilman valmentajaa, jos tunnet jo tutkan käyttöön liittyvän tekniikan ja osaat tulkita sen antamaa dataa.


TrackManilla tehoa harjoitteluun

TRACKMANIT SIIRRETÄÄN ULKORANGELLE TORSTAINA 25.4.2024

VARAA PAIKKASI ULKOTRACKMAN-KALENTERISTA

Voit alta varata TrackMan-lyöntipaikan omaan käyttöösi ilman valmentajaa, jos tunnet jo tutkan käyttöön liittyvän tekniikan ja osaat tulkita sen antamaa dataa.
​​​​​​​

​​​​​​​TrackMan-lyöntipaikan varaus kalenterista

Paikat 201, 202, 203 ovat varattavissa vain oikealta puolelta lyöville. Paikka 204 sopii sekä vasemmalta että oikealta puolelta lyöville. Huomioithan tämän tehdessäsi varauksen.

Valitse ensin lyöntipaikka ja sen ajankohta. Sen jälkeen välinäytöltä varauksesi kokonaiskeston sekä mahdollisen lisäpaikan kaverillesi.

Varausohjeet​​​​​​​​​​​​​​TrackMan 10-kerran

sarjakortti

Voit kertamaksun sijaan hankkia itsellesi 10-kerran kortin, joka on voimassa 6 kuukautta ostospäivästä. Jos tahdot usein harjoitella TrackManin avustuksella, tämä on sinulle huomattavasti kertamaksuja edullisempi vaihtoehto.
​​​​​​​Muut lyöntipaikkojen vaihtoehdot

Mikäli et löytänyt vapaata TrackMan-paikkaa voit myös tutustua muuhun TrackMan- ja lyöntipaikkatarjontaammeSimulaattoristudion varaus

Kahdessa varattavassa TrackMan-simulaattoristudiossamme on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-lyöntitutkat, joilla voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.

Lue lisää

Sisälyöntipaikan varaus

Hallin toisessa kerroksessa on 16 varattavissa olevaa lyöntipaikkaa. Lyöntimatka näiltä paikoilta on 32 - 45 m ja niillä on harjoittelua tehostavat, suuntausviivoilla varustetut lyöntimatot.

Lue lisää

Opetus ja harjoittelu TrackMan-lyöntitutkan avustuksella

Tutustu Season Golf Areenan TrackMan-tarjontaan.
TrackMan-lyöntitutkiamme voit käyttää sekä opetuksen yhteydessä että omatoimiseen harjoitteluun.

Lue lisää