Sisälyöntipaikan varaus

Hallin toisessa kerroksessa on 16 varattavissa olevaa lyöntipaikkaa. Lyöntimatka näiltä paikoilta on 32 - 45 m ja niillä on harjoittelua tehostavat, suuntausviivoilla varustetut lyöntimatot.


Sisälyöntipaikka opetusmatolla

Hallin toisessa kerroksessa on 16 varattavissa olevaa lyöntipaikkaa. Lyöntimatka näiltä paikoilta on 32 - 45 m ja niillä on harjoittelua tehostavat, suuntausviivoilla varustetut lyöntimatot. Varattavien lyöntipaikkojen lisäkisi alakerrasta löytyy useita vapaasti käytettäviä lyöntipaikkoja.Lyöntipaikan varaus kalenterista

Varaa ensin haluamasi pelipaikka ja sen aloitusajankohta. Sen jälkeen välinäytöltä kokonaiskesto ja pelipaikat myös kavereillesi.

Varausohjeet​​​​​​​​​​​​​​Muut lyöntipaikkojen vaihtoehdot

Jos et tällä kertaa löytänyt sinulle sopivaa varausaikaa sisälyöntipaikoista, katso löytyisikö muista palveluistamme sinua kiinnostava vaihtoehto. Hallin alakerrassa on myös ilman varausta käytettäviä lyöntipaikkoja. ​​​​​​​

​​​​​​​

Simulaattoristudion varaus

Kahdessa varattavassa TrackMan-simulaattoristudiossamme on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-lyöntitutkat, joilla voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.

Lue lisää

Season Golf Academy

Season Golf Academyn eli SGA:n ohjelma sisältää korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaiken ikäisille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin. Opetusta ja valmennusta tarjotaan sekä ryhmissä että yksityistunneilla.

Lue lisää