Simulaattoristudion varaus

Kahdessa varattavassa TrackMan-simulaattoristudiossamme on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-lyöntitutkat, joilla voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.


TrackMan-simulaattoriharjoittelu on hauskaa ja tehokasta

Season Golfissa on kaksi simulaattoristudiota, Heineken ja Heineken 0.0 %. Molemmissa on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-lyöntitutkat, joilla voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.​​​​​​​TrackMan-simulaattoristudion varaaminen kalenterista

Valitse varausajankohta jomman kumman studion kalenterista ja sen jälkeen välinäytöltä varauksesi kokonaiskesto. Mikäli simulaattorin käyttö ei ole sinulle tuttua, voit varata varauksesi alkuun 30 minuutin laiteopastuksen.

Jos olet kiinnostunut varaamaan itsellesi vakiovuoron, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella​​​​​​​

Alla erikseen kunkin studion varauskalenetrit, joihin pääset näillä pikapainikkeilla Heineken Heineken 0,0%

​​​​​​​Heineken studio
​​​​​​​Harjoittelu TrackMan-lyöntitutkan avustuksella

TrackMan-lyöntitutkat ovat käytettävissäsi sekä simulaattoreissa että erillisillä TrackMan-lyöntipaikoilla. Mikäli simulaattoristudiot ovat juuri nyt varattu, voit aina varata itsellesi TrackMan-lyöntipaikan.

Uuden sukupolven TrackMan-simulaattorit tuottavat pelitilanteesta niin todenmukaisen kokemuksen kuin simulaattoriympäristössä on mahdollista, olipa sitten kyse sitten pelkästään harjoittelusta, pelatun kentän eri reistä tai kilpailusta ystäviesi kanssa. Valittavien kenttien kaikki yksityiskohdat ovat mahdollisimman viimeisteltyjä ja simulaattorien tuottama data lyönnistäsi on todella tarkka.

Simulaattoristudioissa pelaaminen sallittu vain Caddiemasterilta saatavilla palloilla. Nappaa siis pallot lainaan Caddiemasterilta mennessäsi simulaattoriin.Muut TrackMan ja lyöntipaikkojen vaihtoehdot

Mikäli simulaattorimme eivät olleet vapaana voit tutustua myös muihin TrackMan- ja lyöntipsikkavaihtoehtoihin


Sisälyöntipaikan varaus

Hallin toisessa kerroksessa on 16 varattavissa olevaa lyöntipaikkaa. Lyöntimatka näiltä paikoilta on 32 - 45 m ja niillä on harjoittelua tehostavat, suuntausviivoilla varustetut lyöntimatot.

Lue lisää