Simulaattoristudion varaus

Kahdessa varattavassa TrackMan-simulaattoristudiossamme on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-lyöntitutkat, joilla voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.

TrackMan-simulaattoriharjoittelu on hauskaa ja tehokasta

Season Golfissa on kaksi simulaattoristudiota, Heineken ja Heineken 0.0 %. Molemmissa on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-lyöntitutkat, joilla voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.

TrackMan-simulaattoristudion varaaminen kalenterista

Valitse varausajankohta jomman kumman studion kalenterista ja sen jälkeen välinäytöltä varauksesi kokonaiskesto. Mikäli simulaattorin käyttö ei ole sinulle tuttua, voit varata varauksesi alkuun 30 minuutin laiteopastuksen.

Jos olet kiinnostunut varaamaan itsellesi vakiovuoron, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Varausohjeet


​​​​​​​Harjoittelu TrackMan-lyöntitutkan avustuksella

TrackMan-lyöntitutkat ovat käytettävissäsi sekä simulaattoreissa että erillisillä TrackMan-lyöntipaikoilla. Mikäli simulaattoristudiot ovat juuri nyt varattu, voit aina varata itsellesi TrackMan-lyöntipaikan.

Uuden sukupolven TrackMan-simulaattorit tuottavat pelitilanteesta niin todenmukaisen kokemuksen kuin simulaattoriympäristössä on mahdollista, olipa sitten kyse sitten pelkästään harjoittelusta, pelatun kentän eri reistä tai kilpailusta ystäviesi kanssa. Valittavien kenttien kaikki yksityiskohdat ovat mahdollisimman viimeisteltyjä ja simulaattorien tuottama data lyönnistäsi on todella tarkka.

Studioilla on valmiina joukko eri merkkisiä laatupalloja, joten omia palloja et tarvitse.

Muut palvelut, joista saattaisit olla kiinnostunut

TrackMan-paikan varaus

​​​​​​​Voit varata TrackMan-lyöntipaikan omaan käyttöösi ilman valmentajaa, jos tunnet jo tutkan käyttöön liittyvän tekniikan ja osaat tulkita sen antamaa dataa. Mikäli tutka ei ole sinulle tuttu, voit varata 30 minuutin laiteopastuksen varauksesi alkuun.

Lue lisää

Lyöntipaikan varaus

Hallin toisessa kerroksessa on 16 varattavissa olevaa lyöntipaikkaa. Lyöntimatka näiltä paikoilta on 32 - 45 m ja niillä on harjoittelua tehostavat, suuntausviivoilla varustetut lyöntimatot.

Lue lisää


​​​​​​​Kuvagalleria

Kuvagalleria -
simulaattoristudiot

Season Golf Areenan simulaattoristudioiden kuvagalleria

Lue lisää

Kuvagalleria -
TrackMan-lyöntitutka

Season Golf Areenan TrackMan-lyöntitutkatarjonta

Lue lisää