Ilmoittaudu kurssille tai varaa opetustunti

Season Golf järjestää eri tasoisille golfareille säännöllisesti kursseja ja klinikoita. Alla nyt myynnissä olevat kurssimme, joihin ehdit vielä osallistua. Jos et löydä kurssitarjonnasta sinulle sopivaa, voit myös varata itsellesi yksityistunnin.

Kurssimme Season Golf Areenassa


Ilmoittaudu tai tutustu kurssin sisältöön ja valmentajaan painamalla kurssin otsikkoa.

Yksityistunnit

Season Golfin valmentajat antavat sinulle ja haluttaessa samanaikaisesti kaverillesi yksityistunteja lyönti- ja lähipelitekniikkasi kehittämiseen. Apuvälineinä voimme käyttää TrackMan-lyöntitutkaa, SAM PuttLab -analysaattoria sekä TrackMan-simulaattoreita.


Yksityistunnit

Yksityistunti vapaana olevalta valmentajalta

Jos haluat yksityistunnin vapaana olevalta valmentajaltamme, paina oheista kuvaa nähdäksesi kaikki vapaat opetuspaikat ja valmentajat. Itsesi lisäksi voit tästä varata paikan pariopetukseen.

Golfvalmentajamme

Season Golf valmentajat

Mikäli tiedossasi on toivottu valmentaja tai haluat tutustua heihin, tee se oheisesta kuvalinkistä.


Simulaattoriopetustunti

TrackMan simulaattori -opetus

Simulaattori-opetuksessa käyt valmentajan kanssa läpi simulaattorin toiminnat, tulkitsette TrackMan:in antamaa dataa, teette mahdollisia swingimuutoksia sekä käytte läpi pelitaktisia asioita simulaattoripelin aikana syntyneiden tilanteiden pohjalta.


TrackMan-opetustunti

TrackMan-tunti valmentajan opastuksella

TrackMan-opetustunnilla valmentaja tulkitseen lyöntitutkan antamaa dataa ja kertoo swingiisi tarvittavat muutokset.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​SAM PuttLab -opetus

SAM PuttLab -opetus

Halutessasi analysoida ja kehittää puttitekniikkaasi voit varata opetustunnin SAM PuttLab -laitetteistolla, joka analysoi kaikki puttisi tärkeimmät parametrit. Laitteisto on sijoitettu tour-tasoiselle puttigriinillemme, jolla saat tuntumaa erittäin nopean griinin ominaisuuksiin.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Lähipeliopetus

Lähipeliopetus

Lähipeliopetuksessa voit pyytää opetusta joko chippauksen tai puttauksen tekniikkaan ja taktiikkaan. Voitte vaihtoehtoisesti käyttää joko alakerran normaalipintaista lähipelialutta tai PGA-tasoista yläkerran aluetta.


Haluatko kilpapelaajaksi

Season Golf Academy on Suomen johtavin kilpapelaajien valmentamiseen keskittynyt akatemia, jonka toimintoon voit tutustua oheisesta linkistä.