Smart2Move -painelaudat

Tutustu Smart2Move-painelautoihin, jotka mittaavat paineen siirtoa ja maan reaktiovoimia sekä jalkojen liikettä maan pintaa vasten swingin aikana. Analysoinnin tuloksia hyödynnetään, kun tavoitellaan suurempia mailanpään nopeuksia ja pidempiä lyöntejä.
​​​​​​​


​​​​​​​Smart2Move-painelaudat maan reaktiovoiman mittaamiseen

Liike golfswingissä lähtee maasta. Smart2Move-painelaudat mittaavat paineen siirtoa ja maan reaktiovoimia sekä jalkojen liikettä maan pintaa vasten swingin aikana. Tämä teknologia on yleistynyt modernissa golfopetuksessa, kun analysoidaan pelaajan liikkumista ja pyritään saamaan se mahdollisimman tehokkaaksi lyönnin aikana.

Maan kautta syntyvät voimat sekä vastavoimien analysointi, hyödyntäminen ja kohdentaminen oikea-aikaisesti ja -suuntaisesti ovat keskeisen tärkeitä, kun tavoitellaan suurempia mailanpään nopeuksia ja pidempiä lyöntejä.

Kysy Niklas Dahlgreniltä tai caddiemasterilta Smart2Move-laitteiston käyttöön liittyvästä opetuksesta.​​​​​​​Smart2Move -valmentajamme


Niklas Dahlgren
PGA-ammattilaispelaaja

Niklas, tuttujen kesken Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on pitkä kokemus kilpagolfista niin pelaajan kuin valmentajan rooleissa. Dallu on erikoistunut kilpavalmentamiseen ja opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi.

Lue lisää