Kilpailuja ja tarjouksia!


Season Golfissa kilpailuja ja tarjouksia seuraavien 2 viikon aikana, kannattaa pysyä kuulolla!

Season Golfissa on parhaillaan käynnissä erittäin edullinen pallosaldotarjous. Tämän lisäksi järjestämme seuraavien kahden viikon aikana erilaisia kilpailuja, joissa jaetaan suuri määrä yhteistyökumppanimme Nordcenterin tämän kauden loppuun asti voimassa olevia pelilippuja.

Raaseporissa sijaitsevassa Nordcenterissä on kaksi huippuhienoa kenttää, Fream ja Benz. Haastava maisemakenttä Fream arvioitiin Golfpisteen vuoden 2021 kenttärankingissa Suomen 2. parhaaksi ja leppoisa puistokenttä Benz Suomen 5. parhaaksi kentäksi.


1. Pallosaldolataus

Voimassa niin kauan kuin pelilippuja riittää

Kun lataat kortillesi 300 € pallosaldoa, saat 400 € pallosaldoa + kaksi Nordcenterin pelilippua!

Tarjous ostettavissa paikan päällä Season Golfissa. Pallosaldolla ei ole eräpäivää, vaan se on käytettävissä ulko- ja sisäharjoittelussa niin kauan kuin saldoa riittää. Ilmoitamme Season Golfin Facebookissa, kun tarjoukseen tarkoitetut peliliput on käytetty.


2. Pallokoneen punaiset pallot 31.8.-4.9.

Laitamme alakerran pallokoneisiin punaisia palloja. Jos punainen pallo tippuu pallokoriisi, voitat kaksi Nordcenterin pelilippua. Peliliput saat Caddiemasterilta viemällä sinne pallokoneesta tulleen punaisen pallon. Punaisia palloja tipuitetaan pallokoneisiin 2 per päivä ajanjaksolla 31.8-4.9, eli yhteensä 10 kappaletta.


3. Facebook-arvontoja

Järjestämme Season Golfin Facebook-sivuilla arvontoja, joissa on mahdollisuus voittaa neljä Nordcenterin pelilippua!

Pysy kuulolla Season Golfin Facebook-sivuilla ja seuraa ohjeita. Kisat julkaistaan viikoilla 36 ja 37.