23.10. aukeaa Suomen suurin ja monipuolisin golfin harjoitteluareena

Pitkä suunnittelu- ja rakentamisvaihe päättyy, kun Season Golfin uusi harjoittelukeskus, Season Golf Areena, avaa ovensa lauantaina 23.10. Espoon Suomenojalla. Keskus korvaa vanhan, samalla tontilla sijainneen hallin. Season Golf Areena nostaa läntisen pääkaupunkiseudun sisäharjoittelukapasiteetin ja -olosuhteet aivan uudelle tasolle.

Season Golf Areena tarjoaa golfareille vanhaa hallia enemmän lyöntipaikkoja, modernin teknologian mukaiset mittaus- ja apuvälineet, golfvalmennusta sekä yksityisopetuksena että kursseina, kaksi simulaattoristudiota, golfareiden tarpeisiin suunnitellun kuntosalin sekä pukuhuone- ja suihkutilat. Tilavissa kahvila- ja oleskelutiloissa on anniskeluoikeudet.

Laadukkaat suorituspaikat ja huipputeknologiaa harjoittelun tueksi
Season Golf Areenassa on 48 sisälyöntipaikkaa ja yhtä monta katettua ulkolyöntipaikkaa, molemmat kahdessa kerroksessa. Lyöntimatka sisälyöntipaikoilta on 32-45 metriä ja hallin korkeus on riittävä myös yläkerran lyöntipaikoilta. Lyöntien ominaisuudet ovat näin selvästi nähtävissä, mikä lisää harjoittelun tehokkuutta ja mielenkiintoisuutta.

Hallin molemmista kerroksista löytyy suuri puttialue. Näistä yläkerran alue palvelee erityisesti kilpapelaajia, koska sillä on PGA tour -nopeutta vastaava pinnoite (stimp-lukema 11) ja erityisen haastavien puttien harjoittelun mahdollistava muotoilu. Niin ikään hallin yläkerrassa sijaitseva, yli 400 m2:n suuruinen chippialue tarjoaa loistavat mahdollisuudet erityyppisten lähipelilyöntien harjoitteluun.

Lisäksi asiakkaidemme käytettävissä on kahdeksan TrackMan-lyöntitutkaa, kaksi TrackMan-simulaattoristudiota ja SAM PuttLab -puttianalysaattori. Saatavilla on opastusta laitteiden käyttöön, ja niitä voi käyttää myös osana valmentajiemme opetustunteja.

Golfareille suunnattu kuntosali
Koska golfari tarvitsee lyöntitekniikan lisäksi myös voimaa ja liikkuvuutta, Season Golf Areenasta löytyy kokonaan uutena palveluna myös erityisesti golfareille suunniteltu kuntosali. Salilla on tilaa ja välineitä liikkuvuus- ja voima- ja kestävyysharjoittelulle ja siellä järjestetään PT:n johdolla kursseja golfarin oheisharjoitteluun.

Varaukset, kulkuoikeudet ja maksut uuden IT-järjestelmän kautta
Season Golf Areenan avaamisen yhteydessä otamme käyttöön uuden IT-järjestelmän. Asiakkaillemme tämä merkitsee sitä, että harjoittelupaikka- ja opetusvaraukset, kulkuoikeuksien hankinta sekä kaikki maksut tapahtuvat kokonaan uusittujen nettisivujemme kautta.

​​​​​​​