Lähipelialueet

Laajat kahdessa kerroksessa olevat lähipelialueemme chippaukseen ja puttaukseen SAM PuttLab -puttianalysaattorin tukemana


Lähipelialueet

​​​​​​​Lähipelialueemme tarjoavat loistavan mahdollisuuden harjoitella puttaamista ja chippaamista joko normaali- tai tourtason viheriöillä.


Alakerran puttialue

Alakerta

Hallin molemmissa kerroksissa sijaitsevat suuret puttialueet mahdollistavat puttitekniikan kehittämisen ja tuntuman ylläpitämisen myös talvikaudella.

Yläkerran puttilalue

Yläkerta

Yläkerran puttialue, jolla on PGA tour -nopeutta vastaava pinnoite (stimp-lukema 11) ja erityisen haastavien puttien harjoittelun mahdollistava muotoilu, on Suomessa ainoa laatuaan.

Yläkerrassa sijaitseva chippialue

Hallin yläkerrassa sijaitseva yli 400 m2:n suuruinen muotoiltu chippialue tarjoaa loistavat mahdollisuudet erityyppisten lähipelilyöntien harjoitteluun. Alueen pinnoite ja muotoilut antavat aidon tuntuman todellisiin ulko-olosuhteisiin.

​​​​​​​​​​​​​​

SAM PuttLabillä parempaan puttamiseen

Halutessasi analysoida ja kehittää puttitekniikkaasi voit opetustuntien yhteydessä käyttää SAM PuttLab -laitetta. Se analysoi ja näyttää grafiikkana kaikki putin tärkeimmät parametrit.SAM PutLab -tutka

Lähipelialueen käyttöoikeudet

Hanki käyttöoikeus lähipelin putti- ja/tai chippialueelle verkkokaupastamme

Lue lisää​​​​​​​Kuvagalleria


​​​​​​​

Kuvagalleria -
​​​​​​​lähipelialueet

Season Golf Areenan lähipelialueiden kuvagalleria

Lue lisää