Markkinointiyhteistyö

Suomen laadukkaimpana ja nykyaikaisimpana golfin harjoittelukeskuksena tarjoamme ainutlaatuisen ympäristön kumppaniyritystemme näkymiselle, tuotepromootioille ja tapahtumamarkkinoinnille.
Markkina-alueellamme asuu enemmän golfareita kuin millään muulla alueella Suomessa.Aktivoiva ja positiivinen mediaympäristö

Season Golfin uusi harjoittelukeskus on tila- ja teknologiaratkaisuiltaan, materiaaleiltaan ja miljööltään Suomen laadukkain ja nykyaikaisin golfin harjoittelukeskus. Se tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kumppaniyritysten näkymiselle, tuotepromootioille ja tapahtumamarkkinoinnille.

Markkina-alueellamme, 15 km:n säteellä hallista, asuu noin 25 000 golfaria. Tämä on enemmän kuin millään muulla alueella Suomessa. Palvelemme pelaajia aloittelijoista ammattilaisiin, minkä ansiosta tarjoamme laajan näkymisen palaajakohderyhmässä.

Uskomme asiakaskuntamme, uuden harjoittelukeskuksemme ja korkean laatutasomme luovan kumppaniyrityksillemme erinomaiset puitteet tavoittaa potentiaalista uutta asiakaskuntaa ja vahvistaa suhteitaan nykyisiin sidosryhmiinsä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Lasse Kempe

​​​​​​​lasse.kempe@seasongolf.fi, 040 848 0241


Palvelupäällikkö Dominic Jones

dominic.jones@seasongolf.fi, 050 368 8188