Opetustunnin VARAUSOHJEET

Opetuksen varaaminen

Ykistyisopetus varataan aina valmentajan kautta. Tällä sivulla näet kaikki yksityisopetusta antavat valmentajamme ja heidän kuviensa alla kunkin tarjoamat opetuslajit. Valittuasi valmentajan paina joko hänen kuvakettaan tai opetuslajeista sitä, jossa haluat opetusta. Järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti oikeaan paikkaan jatkamaan varauksesi tekemistä.

Kunkin valmentajan sivulla näkyvät myös hänen tarjomansa kurssit ja klinikat, joille voit ilmoittautua.


Opetuslajin valinta

Olet nyt valmentajan omalla sivulla. Voit varata häneltä niitä opetuslajeja, joita "Ohjeet" -painikkeen yllä on esitetty. Klikkaa niistä mitä tahansa, niin järjestelmä vie sinut haluttuun paikkaan.

Voit myös olla yhteydessä valmentajaan ja kertoa toiveesi opetuksesta oheisella yhteydenottolomakkeella. Valmentaja varaa joko itse sinulle/teille tunnin tai on sinuun yhteydessä.


Varaa tunti

Valittuasi valmentajan sivun saat eteesi hänen kalenterinsa. Valitse kalenterista se tunti, jolloin haluat yksityisopetusta.

Jos haluat muun kuin yksityisopetuksen, järjestelmä ohjaa sinut käyttämään yhteydenottolomaketta. Kerro lomakkeella, mistä opetuslajista olet kiinnostunut, jolloin valmentaja varaa sinulle paikan joko suoraan tai keskusteltuaan kanssasi asiasta. Varatusta tunnista saat tilausvahvistuksen.


Pelipaikan varaus

Saat täytettäväksi välinäytön, jolla

1) Määrittelet yhtäjaksoisten opetustuntien kokonaismäärän. Näet samalla tuntimäärän vaikutuksen hintaan. Opetuksen kestoa on mahdollista lisätä 30 minuutin jaksoissa. Suosittelemme opetuksen minimikestoksi yhtä tuntia.

2) Varaat itsellesi opetuspaikan alasvetovalikosta. Järjestelmä yrittää varata sinulle oletusarvoisesti ensimmäisen vapaana olevan opetusmaton, mutta varmista, että sinulla on opetuspaikka varattuna, sillä jokaiseen opetukseen on varattava opetuspaikka.

3) Voit tässä vaiheessa vielä perua varauksesi painamalla "Sulje" -painiketta.

4) Vahvistat varauksen ja siirryt maksamaan sen, painamalla "Tee varaus" -painiketta.


Yhteenvetonäyttö

Tämän näytön avulla voit

1) Poistaa vahingossa varatut rivit ostoskorista painamalla roskakoria kyseisellä rivillä. Muista, että opetuksessa tarvitaan sekä opettaja että opetuspaikka. Yhdet kumpaakin täytyy olla varattuna.

2) Peruuttaa koko varauksen "Peruuta varaus" -painikkeella.

3) Vahvistaa, että olet lukenut ja ymmärtänyt toimitusehdot asettamalla kyseisen valintaruudun päälle.

4) Siirtyä maksamaan varauksesi "Sirry maksamaan" -painikkeella.​​​​​​​


Varauksesi maksaminen

Voit maksaa varauksesi joko verkkomaksuna tai vastaanotossa valitsemalla maksutavan:

1) Verkkomaksu, sinut ohjataan valitsemaan pankkia ja suorittamaan maksusi loppuun

2) Maksu paikan päällä, varaus on OK ja voit palata. Maksu suoritetaan harjoituskeskuksen vastaanotossa.

​​​​​​​


Asiointi pankkisi kanssa

Valitse se pankki, jonka kanssa haluat asioida. Toiminto pankkien kanssa on pankkikohtainen, emmekä siksi ole tarjonneet siihen ohjeita.

Pankkiasioinnin päätteeksi palaa palveluntarjoajan sivuille.


Tilausvahvistus

Tilausvahvistus, jolta voit palata joko

1) Verkkokaupan pääsivulle painamalla tilausvahvistuksessa vastaavan tekstin linkkiä tai

2) Season Golfin etusivulle painamalla ikoniammeEt löytänyt yhtään vapaana olevaa ajankohtaa

Jos et löydä yhtään vapaana olevaa opetusaikaa valitsemaltasi valmentajalta, tai hänen vapaana olevat ajankohtansa eivät sovi sinulle, voit olla yhteydessä valmentajaasi yhteydenottolomakkeella tai etsiä sopivan ajan toiselta valmentajalta.