Kategoriat

Kategorioita käytetään artikkeleihin, verkkokauppaan, kulkuoikeuksiin ja tapahtumiin. Osan voit luoda itse, osa on Wisen tukipyynnön varassa.

Yleistä kategorioista

Wisen järjestelmään talletettujen tietojen käyttäytymistä ohjataan paljon kategorioiden kautta. Jokainen tuote tulee olla kytkettynä ainakin yhteen kategoriaan. Kategorioita löytyy seuraaviin ohjaustarkoituksiin:

1) Verkkokauppakategoria

2) Artikkelikategoria

3) Kulkuoikeuskategoria

4) Tapahtumakategoria

5) Kurssilistauskategoria


Verkkokauppakategoria

Tämä kategoriamääritys sijoittaa tuotteen oikeaan lohkoon verkkokaupassa. Ne kategoriat, jotka halutaan näkvyville näkyvät verkkokaupan valikossa. Jokainen tuote, joka halutaan sijoittaa kyseiseen verkkokaupan kategoriaan liitetään siihen tuotetietojen "Lisää kategoria" -painikkeella.

Voit vaikuttaa tuotteiden oletusjärjestykseen kategorian sisällä valitsemalla kategorian ja sen jälkeen tuotteet välilehden. Saat listan tuotteista, jotka kuuluvat kategoriaan. Tämän listan järjestystä voi muuttaa raahaamalla tuotteita haluttuun paikkaan.


Artikkelikategoria

Artikkelikategoria ohjaa seuraavia asioita:

- kertoo mihin ryhmään kuuluu (Ajanvaraus, Golfopetus jne.)

- nostaa artikkelin vastaavaan tehopalkkiin

- vaikuttaa artikkelin ulkoasuun joidenkin siihen lisättävien elementtien osalta

Artikkelikategorioita voi lisätä kirjoittamalla sellaisen artikkelin kategoriakenttään. Mikäli kirjoitettua kategoriaa ei ennestää löydy, sellainen lisätään valintalistaan automaattisesti. Yritä aina hakea listasta jo käytössä oleva.


Kulkuoikeuskategoria

Kulkuoikeuskategoria tarvitaan niihin tuotteisiin, jotka ovat kytketty kulunvalvontaan. Tuotteella on oma välilehtensä "Kulkuoikeus" tätä varten. Kulkuoikeuskategoria määrittää oven ja kellonajan, jolloin ovi avataan käyttäjälle sitä pyydettäessä. Kulkuoikeus ja siihen liittyvä kategoria nousee käyttäjälle, kun hän ostaa tuotteen jolle on määritelty sellainen.

Kulkuoikeuskategoriat ovat pelkästään Wisen ylläpidettävissä, joten niistä täytyy tehdä tukipyyntö.


Tapahtumakategoria

Tapahtumakategoria, pää- ja alataso, voidaan määrittää tapahtumalle. Meille niitä ovat Kurssit, Klinikat ja Muut tapahtumat. Alakategorioina olemme käyttäneet valmentajia. Näitä molempia käytetään hyväksi artikkeleissa, joihin nostetaan kurssi- ja klinikkalistoja.

Tapahtumakategoriat ovat pelkästään Wisen ylläpidettävissä, joten niistä täytyy tehdä tukipyyntö.

Kurssilistauskategoria

Kurssilistausta on tyylitelty käyttöömme kategorioilla "Golfopetus" ja "Valmentajat". Muilla kategorioille kurssilistaus tulostuu Wisen oletusarvoisesti.

Uuteen golfkouluun liittyvät kategoriat kurssikalenteripalstaan:

Juniori - Juniorikoulutus

AlkeisPerus - Alkeis- ja peruskurssit

Alle100 - Alkeisryhmät

Alle90 - Harrasteryhmät

Alle80 - Kilparyhmät

Seniori - Seniorikoulutus

SGA - SGA kilparyhmä

Jouni - Jouni Simanaisen kurssit

Jamo - Janne Martikaisen kurssit

Tikki - Timo Ervastin kurssit