Päävalikko ja sen muokkaaminen

Päävalikko on standardoitu eikä sitä tulisi muuttaa ilman yhteistä sopimusta. Ylävalikon alle tulevat alivalikot voivat muuttua sen mukaan miten Season Golfin palveluja kehitetään.
​​​​​​​Ohjeet pää- ja ylävalikon muokkaukseen ja työpöytien käsittelyyn.

Valikkorakenne

Season Golfin kotisivujen päävalikko koostuu pää- ja ylävalikosta. Näistä päävalikko kerää kaikki keskeiset käyttäjille tarkoitetut valikot ja niihin kytketyt artikkelit. Ylävalikko on taas järjestelmän ylläpitoon liittyvä valikkorakenne, joka on tarkoitettu erilaisten työpöytien aktivointiin.


Päävalikko

Päävalikko on standardoitu eikä sitä tulisi muuttaa ilman yhteistä sopimusta. Päävalikon valikkojen alle tulevat alivalikot voivat muuttua sen mukaan miten Season Golfin palveluja kehitetään.


Ylävalikko

Ylävalikko on päävalikon oikeassa reunassa juuri ennen käyttäjävalikkoa esiintyvä "Työpöydät" valikko. Sen alle on kerätty eri rooleissa toimivien ryhmien työpöydät. Näitä ryhmiä ovat:

- CaddieMaster, vastaanoton toiminnot

- Valmentajat, opetustoimintoa harjoittavien valmentajien omat työpöydät

- Klubivaraukset, Master Golfille rakennettu työpöytä omien alakerran opetuspaikkojen hallintaan

- Koordinointi, ROOT-oikeuksilla olevien henkilöiden työpöytä ja ohjeisto


Sivuvalikko

Sivuvalikolla tarkoitan niitä harmaita oikeassa reunassa olevia painikkeita, joista päästään ajanvaraukseen, opetukseen ja verkkokauppaan. Näiden ylläpito on tukipyyntöjen varassa.


Kokoomasivu

Kaksoisklikkaamalla valikkoa saat eteesi näytön, jossa valikkoa vastaavat alivalikon artikkelit ovat artikkelinostoina. Tämä kokooma-artikkeli on ylläpidettävissä kuten mikä tahansa muu artikkeli. Nämä näkyvät myös APPissa, mikäli vastaava kategoria on valittu.


Uudelleenohjaus

Joissakin tapauksissa saatat haluta, että artikkelin kutsu kohdistuukin johonkin muuhun artikkeliin. Tällainen tilanne saattaa syntyä esimerkiksi silloin kun toiminto halutaan ottaa väliaikaisesti pois käytöstä ja sen kutsut ohjataan siitä ilmoittavaan artikkeliin.