Season Golf Areenan avajaiset 23.10.

Season Golfin uusi, upea harjoittelukeskus, Season Golf Areena, on pian valmis ja avaa ovensa lauantaina 23.10. Keskus korvaa vanhan, samalla tontilla sijainneen hallin.

Season Golf Areena tarjoaa golfareille vanhaa hallia enemmän lyöntipaikkoja, modernin teknologian mukaiset mittaus- ja apuvälineet, monipuolista golfvalmennusta, kaksi simulaattoristudiota, golfareiden tarpeisiin suunnitellun kuntosalin sekä pukuhuone- ja suihkutilat. Tilavissa kahvila- ja oleskelutiloissa on anniskeluoikeudet.


Avajaiset lauantaina 23.10.

Uuden hallin avajaisia vietetään lauantaina 23.10. Avajaispäivänä asiakkaillamme on mahdollisuus tutustua harjoitusalueisiimme sekä kokeilla veloituksetta eri palveluitamme, kuten TrackMan-lyöntipaikkoja ja simulaattoristudioita. Luvassa on myös pienimuotoisia kilpailuja, joista voi voittaa palkintoja.

Olemme avoinna avajaispäivänä normaalien aukioloaikojen mukaisesti klo 9-21, mutta varsinainen avajaispäivän ohjelma tapahtuu kello 12-16. Muutoin hallin palvelut ovat käytettävissä normaalisti.

Avajaistarjouksena myymme 150 euron pallosaldopakettia hintaan 100 euroa. Voit lunastaa tarjouksen mukaisen pallosaldopaketin paikan päältä caddiemasterilta. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Käyttöön uusi IT-järjestelmä

Avaamisen yhteydessä olemme uusineet nettisivumme ja ottaneet käyttöön uuden IT-järjestelmän. Asiakkaillemme tämä merkitsee sitä, että kaikki harjoittelupaikka- ja opetusvaraukset, kulkuoikeuksien hankinta lähipelialueille ja kuntosalille sekä maksaminen tapahtuvat nettisivujemme kautta.

Asiakastiedot siirretty ja vanha pallokortti toimii

Kaikki asiakkaidemme aiemmin rekisteröidyt tiedot on siirretty uuteen järjestelmään.

Vanhassa hallissa käytössä ollut pallokortti toimii vielä kauden 2021/2022 ajan entiseen tapaan pallojen ostamisessa. Lisäksi se toimii uuden järjestelmän tunnistekorttina kaikkiin kulkulupaa edellyttäviin palveluihin.

Kaikkien tulee rekisteröityä

Jotta pystyt tekemään varauksia ja ostamaan palveluitamme uuden järjestelmämme kautta, sinun tulee rekisteröityä järjestelmään. Pääset rekisteröitymään klikkaamalla alla olevaa "Rekisteröidy tästä" -painiketta. Mikäli painiketta ei näy, rekisteröityminen onnistuu myös tästä linkistä tai Season Golfin kotisivujen kautta "Rekisteröidy" -kohdasta. Samalla voit täydentää tietosi ja luoda itsellesi salasanan kirjautumista varten.

Tervetuloa Season Golf Areenaan!