Ilmoittaudu mukaan marraskuussa alkavalle kuntosalikurssille - saat loppuvuoden salijäsenyyden veloituksetta!

Season Golf Areenalla voit yhdistää golf- ja fysiikkaharjoittelun.

Kun ilmoittaudut nyt marraskuussa alkavalle kuntosalikurssille saat kuntosalijäsenyyden kahdeksi kuukaudeksi kaupan päälle (norm. 40€/kk). Jäsenyys on voimassa 1.11.-31.12.2022 kaikkina hallin aukioloaikoina. Jäsenyys loppuu automaattisesti määräajan jälkeen.

Osallistumalla erityisesti golfareille suunnatuille kuntosalikurssille maksimoit talviharjoittelusta saadun hyödyn. Kursseja vetää huippukoutsi Eero Partio, josta voit lukea lisää sivun lopusta.

Kurssien tavoitteena on kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja voimantuottoa turvallisesti ja systemaattisesti. Harjoittelu tapahtuu pääasiassa kehonpainoa ja vapaapainoja hyödyntäen. Kurssin jälkeen svingiliike tuntuu helpommalta, selkä ei kipeydy golfin jälkeen ja opit lämmittelemään ennen golfharjoituksia tai -kierrosta. Kurssit sopivat kaikille liikuntataustasta riippumatta.

Yhteensä 10 harjoituskertaa / kurssi. Hinta: 350 € (35 €/kerta).

Yhdelle kurssille otetaan 4-6 osallistujaa. Harjoitukset pidetään Season Golf Areenan kuntosalilla toisessa kerroksessa.


Yleiset kurssit

RYHMÄ 1: Tiistai 12:00-13:00 alkaen 1.11.

RYHMÄ 2: Torstai 12:00-13:00 alkaen 3.11.


Kurssit yli 60 vuotiaille

RYHMÄ 1 60v+: Tiistai 13:00-14:00 alkaen 1.11.

RYHMÄ 2 60v+: Torstai 13:00-14:00 alkaen 3.11.


Ilmoittautuminen kursseille on päättynyt.Valmentajasta

Kurssien vetäjänä toimii Eero Partio. Eero on toiminut fysiikkavalmentajana huippu-urheilussa lähes 14 vuotta. Hänen valmennuskokemuksensa eri urheilulajien parista on laaja, mutta golf on pysynyt keskiössä koko matkan. Eeron valmennettaviin kuuluu niin DP World Tourin ja Challenge Tourin pelaajia kuin huipulle tähtääviä junioreja ja sujuvampia pelikierroksia toivovia senioripelaajiakin.

Vinkki! Jos valmiiden kurssien aikataulut eivät sovi, voit kasata oman ryhmän ja sopia harjoitusaikataulun Eeron kanssa. Eero tekee myös yksityistunteja. Lue lisää vaihtoehdoista täältä.