Eero Partio,
​​​​​​​Personal Trainer

Eeron valmennuskokemus eri urheilulajien parista on laaja, mutta golf on pysynyt keskiössä koko matkan. Eeron valmennettaviin kuuluu niin DP World Tourin ja Challenge Tourin pelaajia kuin huipulle tähtääviä junioreja ja sujuvampia pelikierroksia toivovia senioripelaajiakin.


Eero Partio


Eero Partio on toiminut fysiikkavalmentajana huippu-urheilussa lähes 14 vuotta. Hänen valmennuskokemuksensa eri urheilulajien parista on laaja, mutta golf on pysynyt keskiössä koko matkan. Eeron valmennettaviin kuuluu niin DP World Tourin ja Challenge Tourin pelaajia kuin huipulle tähtääviä junioreja ja sujuvampia pelikierroksia toivovia senioripelaajiakin. Peli ja liike ovat kaikille samat, mutta vaatimustaso sekä fyysiset edellytykset vaihtelevat tavoitteen mukaan.​​​​​​​

Jos toivot yksilöllistä ja säännöllistä valmennusta fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen, katso tarjonta alla tai ota yhteyttä valmentajaan. Eeron tavoitat puhelimitse, sähköpostitse tai sivun alaosasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

​​​​​​​
​​​​​​​Yksilöllinen valmennus


​​​​​​​Eero järjestää Season Golf Areenalla kuntosalikursseja sekä antaa yksilöllistä kuntosalivalmennusta.

Yksilöllisen valmennuksen treeniajat ja -määrät sovitaan erikseen Eeron ja valmennettavan kesken. Voit ostaa yksittäisiä tunteja tai sopia kattavammasta valmennuspaketista. Valmennuksen sisältö suunnitellaan valmennettavan tavoitteiden ja kehityskohteiden mukaan.


Yksityistuntien hinnat

1 hlö: 100 € / h

2 hlö: 120 € / h

3 hlö: 140 € / h
Yhteydenotto

Jos haluat varata yksityistunnin tai olet kiinnostunut yksilöllisestä valmennuksesta, olethan yhteydessä Eeroon alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Eero vastaa yhteydenottoosi mahdollisimman pian vastaanotettuaan pyyntösi.