Ilmoittautuminen talven kursseille käynnissä - varaa paikkasi ajoissa!

Monipuolinen kurssitarjonta läpi talven

Valmentajiemme Milla Haron, Jouni Simanaisen ja Timo Ervastin kursseista löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja kaiken tasoisille pelaajille niin aamupäivä- kuin ilta-aikaan. Kurssien kestot vaihtelevat viidestä aina kymmeneen opetuskertaan asti. Kurssihinnat sisältävät opetuksen, pallot ja harjoitusalueet.


Tammikuussa alkaville kursseille vielä tilaa

Talven treeneistä ehtii saada irti parhaimman hyödyn, kun ne aloittaa hyvissä ajoin. Suurin osa talven kursseistamme alkaakin jo heti tammikuussa ja ne jatkuvat kevääseen asti. Kurssit täyttyvät vauhdilla, joten kannattaa heti ilmoittautua mukaan.


Pienet ryhmäkoot mahdollistavat yksilöllisen valmennuksen

Kurssit pidetään pääsääntöisesti pienissä, kolmen tai neljän henkilön ryhmissä. Pieni ryhmäkoko varmistaa sen, että valmentajalla jää aikaa ottaa huomioon jokaisen osallistujan yksilölliset tarpeet. Voit myös kerätä kasaan oman porukkasi ja ilmoittautua kurssille yhdessä.


Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan kurssille ja poimi sieltä mukaasi treenivinkit tulevan talven harjoittelua varten. Tällä hetkellä myynnissä olevat kurssit löytyvät täältä tai alla olevan painikkeen takaa.