Kuntosali kiinni 24.1.2022 asti, muuten Areena auki normaalisti

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Season Golf Areenan kuntosali suljetaan asiakkaiden käytöstä 24.1.2022. Muuten olemme auki normaalisti ja golfin sisäharjoittelua on mahdollista jatkaa terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

Koronaan liittyvät toimet Season Golf Areenalla

Turvallisen asioinnin takaamiseksi Season Golf Areenalla noudatetaan harrastustoimintaa, asiakastiloja ja anniskelua koskevia koronaohjeita sekä tartuntatautilaissa määritettyjä minimivaatimuksia.

Harjoittelupaikat Season Golf Areenalla on sijoitettu niin, että riittävä etäisyys muihin ihmisiin on mahdollista säilyttää. Season Golfin ryhmäopetukset järjestetään pienryhmissä ja tunneilla noudatetaan harrastustoimintaan annettuja koronasuosituksia. Myös Areenan tilojen ja pintojen puhdistamista on tehostettu. Alkoholin anniskelu Areenalla päättyy 28.12.2021 alkaen klo 17:00.

Areenalla kävijöille Season Golf suosittelee maskin käyttöä, käsien pesemistä tai desifiointia heti halliin saavuttaessa sekä riittävän turvavälin pitämistä muihin ihmisiin harjoittelun aikana ja muissa asiakastiloissa. Käsidesipulloja on sijoitettu ympäri hallia ja maskeja on saatavilla Caddiemasterilta.

Toistaiseksi harjoittelu Areenalla on mahdollista normaalisti yllä mainittuja terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Season Golf seuraa uusia rajoituksia aktiivisesti ja tiedottaa asiakkailleen heti, jos ohjeistukset muuttuvat.

Pidetään yhdessä huolta omasta ja kanssaharjoittelijoidemme terveydestä!


Viimeksi päivitetty 11.1.2022