Areena palvelee normaalisti joka päivä klo 9-21 ja kuntosali avataan 1.2.2022

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Season Golf Areenan kuntosali avataan jälleen asiakkaille 1.2.2022. Areena jatkaa aukioloa normaalisti ja harjoittelua on mahdollista terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

Koronaan liittyvät toimet Season Golf Areenalla

Turvallisen asioinnin takaamiseksi Season Golf Areenalla noudatetaan harrastustoimintaa, asiakastiloja ja anniskelua koskevia koronaohjeita sekä tartuntatautilaissa määritettyjä minimivaatimuksia.

Harjoittelupaikat Season Golf Areenalla on sijoitettu niin, että riittävä etäisyys muihin ihmisiin on mahdollista säilyttää. Season Golfin ryhmäopetukset järjestetään pienryhmissä ja tunneilla noudatetaan harrastustoimintaan annettuja koronasuosituksia. Myös Areenan tilojen ja pintojen puhdistamista on tehostettu.

Areenalla kävijöille Season Golf suosittelee maskin käyttöä, käsien pesemistä tai desifiointia heti halliin saavuttaessa sekä riittävän turvavälin pitämistä muihin ihmisiin harjoittelun aikana ja muissa asiakastiloissa. Käsidesipulloja on sijoitettu ympäri hallia ja maskeja on saatavilla Caddiemasterilta.

Toistaiseksi harjoittelu Areenalla on mahdollista normaalisti yllä mainittuja terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Season Golf seuraa uusia rajoituksia aktiivisesti ja tiedottaa asiakkailleen heti, jos ohjeistukset muuttuvat.

Pidetään yhdessä huolta omasta ja kanssaharjoittelijoidemme terveydestä!


Viimeksi päivitetty 31.1.2022