Helmikuun uutiskirje

Valokeilassa valmentajat


Season Golfissa on kolme golfvalmentajaa: PGA prot Jouni Simanainen ja Timo Ervasti sekä PGA-koulutusta parhaillaan käyvä golfopettaja Milla Haro. Valmentajamme tarjoavat opetusta vuoden ympäri, keleistä riippumatta ja aina vahvalla ammattitaidolla. Heidän opastuksellaan kaiken tasoiset pelaajat voivat oppia golfin saloja yksityistunneilla, kursseilla, kaveriryhmissä, pariskuntatunneilla, green card -kursseilla tai vaikkapa simulaattoriopetuksessa. Kaikille löytyy sopiva ja mieluinen muoto oppia. Jos valmentajamme eivät vielä ole sinulle tuttuja, tässä on heistä lyhyet esittelyt.


Jouni Simanainen

PGA pro Jouni Simanainen

Jouni Simanainen on rautainen golfammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on toiminut prona useilla golfklubeilla ja muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana. PGA-koulutuksen lisäksi Jouni on opiskellut liikunta-alaa monipuolisesti Vierumäen urheiluopistossa (AMK) ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä ja ylläpitää osaamistaan jatkuvasti alan kansainvälisten huippujen opissa.

Jouni hallitsee nykyaikaisen golfopetuksen tekniset välineet, kuten TrackManin ja Sam Putt Labin, jotka molemmat ovat käytettävissä Season Golf Areenalla. Hän pelaa golfia edelleen korkealla tasolla, mistä osoituksena ovat useat Suomen PGA:n edustustehtävät opettajien EM-kisoissa. Jouni on erittäin arvostettu, pidetty ja helposti lähestyttävä valmentaja, jonka tavoitat tästä:

JOUNI SIMANAINEN


PGA pro Timo "Tikki" Ervasti

Tikki on todellinen urheilun ja valmennuksen konkari, joka on golfin ohella työskennellyt myös muiden liikuntalajien opettajana lähes 30 vuoden ajan. Golfin valmennusoppinsa hän on saanut Bobby Mitchelliltä, joka 90-luvulla oli maailman arvostetuimpia golfopettajia.

Opetuksen lisäksi Tikki kilpailee edelleen aktiivisesti, ja pelasi viimeksi viime kesänä useammankin kierroksen alle oman ikänsä. Siihen eivät kovin monet golffarit pysty, mutta todennäköisyyttä voi toki parantaa tulemalla Tikin valmennukseen. Tikin intohimon golfiin huomaa myös siitä, että hänen kurssillansa voi tuskin välttää pieniä leikkimielisiä kisailuja, joihin hän osallistuu mielellään myös itse. Jos konkarin neuvot kiinnostavat, tavoitat Tikin tästä:

TIMO ERVASTI


Timo Ervasti


Milla Haro

Golfopettaja Milla Haro

Milla on toiminut golfopetuksen parissa viisi vuotta ja on nyt loppusuoralla PGA-opinnoissaan. Opetukseensa ja kursseillensa osallistuneilta hän on saanut erinomaiset arviot. Milla on myös TPI:n (Titleist Performance Institute) sertifioima golf fitness -ohjaaja. Hänen Season Golfissa tarjoamiinsa palveluihin kuuluu pelaajan ominaisuuksia kartoittava TPI-testaus ja sen tulosten pohjalta rakennettava henkilökohtainen, swingiä tukevia ominaisuuksia kehittävä harjoitusohjelma. ​​​​​​​​​​​​​​

Milla ei siis ole tuttu näky ainoastaan rangellamme, vaan myös kuntosalillamme. Millan kurssit ovat täyttyneet ennätysvauhtia, joten jos haluat osallistua hänen opetukseensa, kannattaa varata paikka hyvissä ajoin! Millan tavoittaa tästä:

MILLA HARO

Uusi palvelu – kuntosalivalmennusDennis Dahlgren

Eero Partio


Maaliskuun alussa avaamme uutena palveluna kuntosalivalmennuksen. Kurssivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja eri ajanjaksoille, eri kellonaikoihin ja eri intensiteeteillä, joten tekosyitä jättää kuntosaliharjoitukset väliin ei juurikaan ole. Kuntosalikurssimme ovat myös hinnaltaan helposti lähestyttäviä.


Kuntosaliharjoittelu ei paranna ainoastaan kuntoa ja paidan istuvuutta, vaan erittäin merkittävästi myös edellytyksiä hyviin golflyönteihin. Tämän lupauksen vahvistavat tasokkaat kuntosalivalmentajamme, Eero Partio ja Dennis Dahlgren. Heillä molemmilla on pitkä kokemus sekä fysiikkavalmennuksesta että tietenkin golfista. Eero on toiminut huippu-urheilijoiden fysiikkavalmentajana 14 vuotta. Dennis on erikoistunut painonnostoon ja voimaharjoitteluun ja on toiminut 5 vuotta CrossFit 8000 -salilla, jonka päävalmentaja hän nykyisin on.


Jos kuntosalikurssit tai yksityinen fysiikkavalmennus kiinnostavat, Denniksen ja Eeron tavoittaa tästä:

KUNTOSALIPALVELUTHenkilökunta esittäytyy

Kaunista helmikuuta kaikille! Olen 23-vuotias Lauri Hakkarainen ja yksi Season Golfin mahtavista Caddiemastereista.

Muutin viime syksynä Espooseen Raaseporin Nordcenteristä, pääosin opiskelupaikkojen, mutta myös Season Golfissa olevan työmahdollisuuden perässä. Olen alle kymmenenvuotiaasta asti viettänyt aikaa Nordcenterin golfkentillä pelaten ja myöhemmin myös kentänhoidon töitä tehden.

Olen hyvin luonnonläheinen, joten tähtäimessä on luontoon liittyvä opiskelupaikka yliopistossa vaikkapa metsätieteen tai biologian parissa. Treenataan svingi kuntoon ennen golfkenttien avautumista!


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Ota vastaan SoMe-haaste, voita vuoro TrackMan-simulaattoriin

Olemme käynnistäneet kuukausittain toistuvan SoMe-haasteen, jossa haastamme hallilla treenaavat tekemään mahdollisimman luovan golfiin liittyvän SoMe-postauksen.

Tammikuun aikana saimme jo monta hauskaa kuvaa ja videopätkää, jotka hienosti ilmensivät hauskanpitoa golfin parissa. Toivommekin, että jokainen asiakkaamme löytää Season Golf Areenalla juuri itselleen parhaan tavan treenata tai muuten vaan viihtyä ja pitää hauskaa!

Kunkin kuukauden SoMe-haasteen voittaja palkitaan tunnin vuorolla TrackMan-simulaattorissa.