Season Golfin talvikauden Shoot-Out -kilpailut jatkuvat huhtikuussa

Shoot-Out -kilpailuja pidetään talvikauden aikana useampia, ja osallistuminen on kaikille ilmaista! Jokaisen kilpailun voittajille on tiedossa huippupalkintoja.
​​​​​​​

Shoot-Out -kilpailuja pidetään eri teemoilla, kuten mm. lähimmäs lippua - ja lähipelikilpailut. Lähimmäs lippua -kilpailussa hyödynnetään TrackMan-lyöntitutkia. Lähipelikilpailussa pelataan väyliä chippi- ja puttigriineillä.Season Golf Shoot-Out

Shoot-Out -kilpailuja pidetään talvikauden aikana useampia kulloinkin yhden PGA-valmentajamme vetämänä. Kilpailujen voittajille on luvassa Hartwallin ja Season Golfin tuotepalkintoja sekä pelilippuja pääkaupunkiseudun golfkentille kaudelle 2024. Vuorokerroin palkintona on Hirsalan, Sarfvikin, Espoo Golfin, Nordcenterin ja Pickalan pelilippuja. Valmentajat eivät virallisesti ole mukana kilpailuissa, mutta myös heidän päihittämisestään voittaa automaattisesti palkintoja. Kilpailuihin osallistuminen on kaikille ilmaista.


​​​​​​​Mikä on Shoot-Out -kilpailu?​​​​

Shoot-Out -kilpailussa pelaajat pelaavat väylän kerrallaan. Väylän jälkeen huonoimmin suoriutunut putoaa pois. Muut jatkavat pelaamalla seuraavan väylän, josta jälleen huonoimmin suoriutunut putoaa. Kilpailua jatketaan niin monta väylää, että voittaja on selvillä. Tärkeintä ei siis ole suoriutua parhaiten joka väylällä, vaan riittävän hyvin välttääkseen putoamisen.


Esimerkki:

Lähimmäs lippua -shoot-outissa pelaajat lyövät samalle lipulle jokainen yhden lyönnin. Kauimmaksi reiästä lyönyt pelaaja putoaa pois ja muut jatkavat lyömällä seuraavalle lipulle. Kilpailua jatketaan, kunnes voittaja on selvillä.

Jatkoreikä

Mikäli jollain reiällä huonoimmat tulokset ovat yhtä kaukana lipusta, kyseiset pelaajat pelaavat toisiaan vastaan saman reiän uudestaan. Huonompi tulos putoaa pois pelistä ja muut jatkavat seuraavalle kierrokselle.

Viides Season Golf Shoot-Out -kilpailu pelataan lauantaina 13.4. klo 17.00-19.00

Talvikauden viides ja viimeinen Shoot Out -kilpailu pidetään Masters -lauantaina 13.4. klo 17.00-19.00 PGA Pro Jouni Simanaisen johdolla. Kilpailun teema on lähimmäs lippua alle 120m ja se pidetään yläkerran TrackMan-lyöntipaikoilla.

Kilpailussa lyödään erilaisia par3 väyliä ja jokaisen kierroksen huonoin aina putoaa kunnes voittaja on selvillä.

Palkintoina on luvassa pelilippuja Sarfvikiin kaudelle 2024, Hartwallin vapaavalintainen juomalava, sekä Season Golfin harjoittelupaketteja.

Kilpailussa on myös käynnissä Side Bet -lähimmäs lippua sekä Beat the Pro -kilpailut, joista voi voittaa lisäpalkintoja.

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista ja kilpailun aikana osallistujilla on myös hieno mahdollisuus tutustua valmentajaan ja kysyä tarvittaessa vinkkejä omaan peliinsä.

Season Golfin anniskelualuetta on laajennettu sisähalliin, joten kilpailun aikana myös juomien nauttiminen on sallittua.

Kilpailu pelataan rennolla otteella, eikä siihen ole ikärajoituksia. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Tapahtuma lähtee käyntiin Season Golfin aulasta klo 17.00.

Ilmoittaudu mukaan painamalla oheisen tuotteen "Ilmoittaudu" painiketta tai suoraan tästä


Ilmoittautuminen vaatii sisäänkirjautumista.


Tervetuloa mukaan!