Season Golfin talvikauden Shoot-Out -kilpailut alkavat joulukuussa

Shoot-Out -kilpailuja pidetään talvikauden aikana useampia, ja osallistuminen on kaikille ilmaista! Jokaisen kilpailun voittajille on tiedossa huippupalkintoja.

Shoot-Out -kilpailuja pidetään eri teemoilla, kuten mm. lähimmäs lippua - ja lähipelikilpailut. Lähimmäs lippua -kilpailussa hyödynnetään TrackMan-lyöntitutkia. Lähipelikilpailussa pelataan väyliä chippi- ja puttigriineillä.


Season Golf Shoot-Out

Shoot-Out -kilpailuja pidetään talvikauden aikana useampia kulloinkin yhden PGA-valmentajamme vetämänä. Kilpailujen voittajille on luvassa Hartwallin ja Season Golfin tuotepalkintoja sekä pelilippuja pääkaupunkiseudun golfkentille kaudelle 2024. Vuorokerroin palkintona on Hirsalan, Sarfvikin, Espoo Golfin, Nordcenterin ja Pickalan pelilippuja. Valmentajat eivät virallisesti ole mukana kilpailuissa, mutta myös heidän päihittämisestään voittaa automaattisesti palkintoja. Kilpailuihin osallistuminen on kaikille ilmaista.​​​​​​​Mikä on Shoot-Out -kilpailu?​​​​

Shoot-Out -kilpailussa pelaajat pelaavat väylän kerrallaan. Väylän jälkeen huonoimmin suoriutunut putoaa pois. Muut jatkavat pelaamalla seuraavan väylän, josta jälleen huonoimmin suoriutunut putoaa. Kilpailua jatketaan niin monta väylää, että voittaja on selvillä. Tärkeintä ei siis ole suoriutua parhaiten joka väylällä, vaan riittävän hyvin välttääkseen putoamisen.


Esimerkki:

Lähimmäs lippua -shoot-outissa pelaajat lyövät samalle lipulle jokainen yhden lyönnin. Kauimmaksi reiästä lyönyt pelaaja putoaa pois ja muut jatkavat lyömällä seuraavalle lipulle. Kilpailua jatketaan, kunnes voittaja on selvillä.

Jatkoreikä

Mikäli jollain reiällä huonoimmat tulokset ovat yhtä kaukana lipusta, kyseiset pelaajat pelaavat toisiaan vastaan saman reiän uudestaan. Huonompi tulos putoaa pois pelistä ja muut jatkavat seuraavalle kierrokselle.​​​​​​​Ensimmäinen Season Golf Shoot-Out -kilpailu pelataan perjantaina 15.12. ​​​​​​​klo 18.15-20.00

Ensimmäinen talven kilpailu pidetään joulukuussa PGA Pro Jouni Simanaisen johdolla. Kilpailun teema on Lähimmäs lippua ja se pidetään yläkerran TrackMan-lyöntipaikoilla.

Pääpalkintona voittajille on luvassa pelilippuja Hirsala Golfiin kaudelle 2024, Season Golfin harjoittelupaketteja ja Hartwallin tuotepalkintoja.

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista ja kilpailun aikana osallistujilla on myös hieno mahdollisuus tutustua valmentajaan ja kysyä tarvittaessa vinkkejä omaan peliinsä.

Season Golfin anniskelualuetta on laajennettu sisähalliin, joten kilpailun aikana myös juomien nauttiminen on sallittua.

Kilpailu pelataan rennolla otteella, eikä siihen ole ikärajoituksia. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Tapahtuma lähtee käyntiin Season Golfin aulasta klo 18.15.


Ilmoittaudu mukaan "ostamalla" 0€ tuote alta tai suoraan tästä

Ilmoittautuminen vaatii sisäänkirjautumista.


Tervetuloa mukaan!