Season Golfissa yhdistät kätevästi golf- ja fysiikkatreenit

Uutena palveluna Season Golf Areenalta löytyy nyt hyvin varustettu kuntosali sekä suihku- ja pukeutumistilat. Säästät paljon aikaa ja vaivaa tekemällä golf- ja fysiikkaharjoittelun samoissa tiloissa.

Kuntosalimme on suunniteltu erityisesti golfareiden tarpeisiin. Siellä on tilaa ja välineitä liikkuvuus- ja voima- ja kestävyysharjoittelulle ja järjestämme PT:n johdolla myös kursseja golfarin oheisharjoitteluun. Kuntosali soveltuu erinomaisesti myös lämmittelyyn ennen golftreeniä.

Teetä henkilökohtainen fysiikkaharjoitteluohjelma
Tarjoamme kuntosalillamme Titleist Performance Instituten, TPI:n, kehittämää testausmenetelmää yksilöllisten harjoitusohjelmien suunnittelun tueksi. TPI on golfiin keskittyvä terveys- ja fitness-tiedon pankki, jonka ovat kehittäneet ja jota ylläpitävät maailman johtavat lajin asiantuntijat.

Valmentajamme Milla Haro on TPI:n sertifioima golf fitness -ohjaaja. Hän teettää kuntosalillamme TPI-testejä, joilla kartoitetaan golfarin mahdolliset fyysiset rajoitteet kehossa. Testi koostuu 16:sta eri osasta, jotka mittaavat liikkuvuutta, lihasvoimaa ja tasapainoa vaativia ominaisuuksia. Tulosten perusteella testatulle rakennetaan henkilökohtainen harjoitusohjelma kehittämään juuri niitä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat eniten hänen swingiinsä.

Sovi TPI-testauksesta Millan kanssa joko sähköpostitse: millakharo@gmail.com tai
soittamalla: 044-9725008.