Easy green card -kurssit maanantaisin klo 16 - 19


Easy green card -kurssit
​​​​​​​
Viikoittain maanantaisin klo 16 - 19
​​​​​​
ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE ON AUKI!
​​​​​​​


Kurssit

Ilmoittautuminen:

Varmista paikkasi ilmoittautumalla kurssille. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kurssimaksun "Ilmoittaudu"-painiketta, ellei kurssi ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.

ILMOITTAUTUMINEN VAATII KÄYTTÄJÄTILIN JA SISÄÄNKIRJAUTUMISEN​​​​​​​


Tietoa kurssista


Kurssin sisältö:​​​​​​​​​​​​​​


Easy green card -kurssilla käydään läpi kaikki keskeiset tiedot ja taidot, jotka aloittelevan golfarin täytyy osata. Kurssin aikana keskitytään erilaisten lyöntien perusteiden harjoitteluun ja pelataan väyliä simulaattorissa.

Kurssilaiset pääsevät lisäksi perehtymään verkkosivuillemme koostettuun kurssimateriaaliin, joka kuvien, videoiden ja kirjallisen aineiston avulla tukee golfin perusteiden oppimista.Kurssin ohjelma:


16.00-18.00 golfin osa-alueiden perusteet

18.00-19.00 peliharjoite Trackman-simulaattoreissa


Green card -suoritukseen kuuluu myös sääntökoe. Sääntökoe suoritetaan verkossa kurssisivuillamme kurssipäivän jälkeen omalla ajalla.

Green card on suoritettu, kun sekä peliharjoite että sääntökoe on hyväksytysti suoritettu.

Kurssi lähtee käyntiin Season Golfin aulasta klo 15.00.


​​​​​​​


Valmentaja:

​​​​​​​


PGA Pro Tikki ErvastiKurssin kohderyhmä:


Kurssi on tarkoitettu aloitteleville golfareille. Kurssille otetaan maksimissaan 5 henkilöä. Minimiosallistujamäärä on 3.Kurssin hinta:


Ilmoittautumisen yhdeydessä maksettava kurssihinta on 99 €/osallistuja.

Hinta sisältää harjoituspaikat ja -pallot, lähipelialuemaksut, opetuksen, sääntökokeen ja tarvittaessa myös lainamailat.

Kurssilainen saa myös 35 € pallosaldoa rangeharjoitteluun sekä 5kpl lähipelikertoja Season Golfin lähipelialueille. Pallosaldon ja lähipelikerrat saa lunastettua Caddiemasterilta.Kurssipalkinnot


Season Golfin lahja:

  • Kurssilainen saa 35 € pallosaldoa rangeharjoitteluun
  • 5 kulkuoikeutta lähipelialueille
  • Mahdollisuus ostaa laadukas aloittelijagolfsetti -15% alennuksella


Espoo Golfin lahja:

  • Kurssilainen saa 5 polettia rangeharjoitteluun. Poletit toimivat Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin rangella

  • Mahdollisuus ostaa 30 rangepolettia lisää hintaan 40 € (ovh 70€)
  • Mahdollisuus liittyä EGS:n tai Gumböle Golfin jäseneksi hintaan 99€, mikä sisältää yhden green feen (arvo 69-79€) kaudelle 2024. Green feen voi käyttää sillä kentällä, jonne ostaa jäsenyyden. Green feen voi joko käyttää itse tai tarjota kierroksen kaverille
  • Mahdollisuus liittyä Gumböle Golfin jäseneksi ja samalla ostaa 5 kerran 9 reiän sarjakortin Gumböle Golfiin, yhteishintaan 149 € (ovh 139€). Kortti on henkilökohtainen ja voimassa golfkauden 2024
  • Mahdollisuus ostaa Espoo Golfin pelioikeus 2024 hintaan 900 € (ovh 1140€). Pelioikeudella saa pelata rajattomasti Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin kentillä. Ajanvaraus 10 vrk etukäteen.Kurssipaikka:​​​​​​​

Kurssimateriaali

Linkki kurssimateriaaliin (pääsy vain kurssille ilmoittautuneille) ja golfin säännöt 2023:


Golfista harrastus -kurssimateriaali + sääntökoe​​​​​​​

Golfin säännöt 2023

eBirdie -sovellus rekisteröinti ohje (sivu 5->)

​​​​​​​


Tutustu valmentajaan

Timo Ervasti

Timo "Tikki" Ervastilla on erittäin monipuolinen liikuntatausta. Valmistuttuaan liikunnanohjaajaksi ja suoritettuaan alppihiihto-opettajan tutkinnon, hän toimi 1970-luvun alkupuolelta lähtien liikunnanopettajana ja alppihiihdon opettajana yli 20 vuoden ajan. Myös tennisopettajana hän on työskennellyt parikymmentä vuotta, joista kahdeksan tennisliiton palveluksessa. Lisäksi Tikin lajeihin kuuluu jääpallo, jossa hän toiminut mestaruussarjavalmentajana.

​​​​​​​Golfvalmennusoppinsa Tikki on saanut Bobby Mitchelliltä, joka oli 1970- ja 80-luvuilla maailman arvostetuimpia golfopettajia. Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 2002 lähtien.

Season Golfissa Tikki on opettanut vuodesta 2004 lähtien, ja opetuksen lisäksi hän kilpailee edelleen aktiivisesti.