Easy green card -kurssit maanantaisin klo 15 - 18


Easy green card -kurssit
​​​​​​​
Viikoittain maanantaisin klo 15 - 18
​​​​​​
ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE ON AUKI!
​​​​​​​


Kurssit

Ilmoittautuminen:

Varmista paikkasi ilmoittautumalla kurssille. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kurssimaksun "Ilmoittaudu"-painiketta, ellei kurssi ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.

ILMOITTAUTUMINEN VAATII KÄYTTÄJÄTILIN JA SISÄÄNKIRJAUTUMISEN​​​​​​​


Tietoa kurssista


Kurssin sisältö:​​​​​​​​​​​​​​


Easy green card -kurssilla käydään läpi kaikki keskeiset tiedot ja taidot, jotka aloittelevan golfarin täytyy osata. Kurssin aikana keskitytään erilaisten lyöntien perusteiden harjoitteluun ja pelataan väyliä simulaattorissa.

Kurssilaiset pääsevät lisäksi perehtymään verkkosivuillemme koostettuun kurssimateriaaliin, joka kuvien, videoiden ja kirjallisen aineiston avulla tukee golfin perusteiden oppimista.Kurssin ohjelma:


15.00-17.00 golfin osa-alueiden perusteet

17.00-18.00 peliharjoite Trackman-simulaattoreissa


Green card -suoritukseen kuuluu myös sääntökoe. Sääntökoe suoritetaan verkossa kurssisivuillamme kurssipäivän jälkeen omalla ajalla.

Green card on suoritettu, kun sekä peliharjoite että sääntökoe on hyväksytysti suoritettu.

Kurssi lähtee käyntiin Season Golfin aulasta klo 16.00.


​​​​​​​


Valmentaja:

​​​​​​​


PGA Pro Tikki ErvastiKurssin kohderyhmä:


Kurssi on tarkoitettu aloitteleville golfareille. Kurssille otetaan maksimissaan 5 henkilöä. Minimiosallistujamäärä on 4.Kurssin hinta:


Ilmoittautumisen yhdeydessä maksettava kurssihinta on 99 €/osallistuja.

Hinta sisältää harjoituspaikat ja -pallot, lähipelialuemaksut, opetuksen, sääntökokeen ja tarvittaessa myös lainamailat.

Kurssilainen saa myös 35 € pallosaldoa rangeharjoitteluun sekä 5kpl lähipelikertoja Season Golfin lähipelialueille. Pallosaldon ja lähipelikerrat saa lunastettua Caddiemasterilta.Kurssipalkinnot


Season Golfin lahja:

  • Kurssilainen saa 35 € pallosaldoa rangeharjoitteluun
  • 5 kulkuoikeutta lähipelialueille
  • Mahdollisuus ostaa laadukas aloittelijagolfsetti -15% alennuksella


Tämän lisäksi kurssin suorittaneille tiedossa hieno Espoo Golfin lahja, jolla pääsee varmasti vauhtiin uuden harrastuksen parissa!Kurssipaikka:​​​​​​​

Kurssimateriaali

Linkki kurssimateriaaliin (pääsy vain kurssille ilmoittautuneille) ja golfin säännöt 2023:


Golfista harrastus -kurssimateriaali + sääntökoe​​​​​​​

Golfin säännöt 2023

eBirdie -sovellus rekisteröinti ohje (sivu 5->)

​​​​​​​


Tutustu valmentajaan

Timo Ervasti

Timo "Tikki" Ervastilla on erittäin monipuolinen liikuntatausta. Valmistuttuaan liikunnanohjaajaksi ja suoritettuaan alppihiihto-opettajan tutkinnon, hän toimi 1970-luvun alkupuolelta lähtien liikunnanopettajana ja alppihiihdon opettajana yli 20 vuoden ajan. Myös tennisopettajana hän on työskennellyt parikymmentä vuotta, joista kahdeksan tennisliiton palveluksessa. Lisäksi Tikin lajeihin kuuluu jääpallo, jossa hän toiminut mestaruussarjavalmentajana.

​​​​​​​Golfvalmennusoppinsa Tikki on saanut Bobby Mitchelliltä, joka oli 1970- ja 80-luvuilla maailman arvostetuimpia golfopettajia. Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 2002 lähtien.

Season Golfissa Tikki on opettanut vuodesta 2004 lähtien, ja opetuksen lisäksi hän kilpailee edelleen aktiivisesti.