Standard green card -kurssit lauantaisin klo 13.00 - 17.00


Standard green card -kurssit
​​​​​​​
Viikoittain lauantaisin klo 13.00 - 17.00
​​​​​​
ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE ON AUKI!
​​​​​​​


Kurssit

Ilmoittautuminen:

Varmista paikkasi ilmoittautumalla kurssille. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kurssimaksun "Ilmoittaudu"-painiketta, ellei kurssi ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.


ILMOITTAUTUMINEN VAATII KÄYTTÄJÄTILIN JA SISÄÄNKIRJAUTUMISEN




Tietoa kurssista


Kurssin sisältö:​​​​​​​​​​​​​​


Standard green card -kurssilla käydään läpi kaikki keskeiset tiedot ja taidot, jotka aloittelevan golfarin täytyy osata. Kurssin aikana keskitytään erilaisten lyöntien perusteiden harjoitteluun ja pelataan väyliä simulaattorissa.

Kurssilaiset pääsevät lisäksi perehtymään verkkosivuillemme koostettuun kurssimateriaaliin, joka kuvien ja kirjallisen aineiston avulla tukee golfin perusteiden oppimista.



Kurssin ohjelma:


13.00-15.00 golfin osa-alueiden perusteet

15.00-16.00 etiketti ja tärkeimmät säännöt + kahvitauko

16.00-17.00 peliharjoite Trackman-simulaattoreissa


Green card -suoritukseen kuuluu myös sääntökoe. Sääntökoe suoritetaan verkossa kurssisivuillamme kurssipäivän jälkeen omalla ajalla.

Green card on suoritettu, kun sekä peliharjoite, että sääntökoe on hyväksytysti suoritettu.

Kurssi lähtee käyntiin Season Golfin aulasta klo 13.30.



​​​​​​​Valmentaja:

​​​​​​​


PGA Pro Janne Martikainen



Kurssin kohderyhmä:


Kurssi on tarkoitettu aloitteleville golfareille. Kurssille otetaan maksimissaan 8 henkilöä. Minimiosallistujamäärä on 4.



Kurssin hinta:


Ilmoittautumisen yhdeydessä maksettava kurssihinta on 99 €/osallistuja.

Hinta sisältää harjoituspaikat ja -pallot, lähipelialuemaksut, opetuksen, sääntökokeen ja tarvittaessa myös lainamailat.

Kurssilainen saa myös 35 € pallosaldoa rangeharjoitteluun sekä 5kpl lähipelikertoja Season Golfin lähipelialueille. Pallosaldon ja lähipelikerrat saa lunastettua Caddiemasterilta.



Kurssipalkinnot


Season Golfin lahja:

  • Kurssilainen saa 35 € pallosaldoa rangeharjoitteluun
  • 5 kulkuoikeutta lähipelialueille
  • Mahdollisuus ostaa laadukas aloittelijagolfsetti -15% alennuksella


Espoo Golfin lahja:

  • Kurssilainen saa 5 polettia rangeharjoitteluun. Poletit toimivat Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin rangella

  • Mahdollisuus ostaa 30 rangepolettia lisää hintaan 40 € (ovh 70€)
  • Mahdollisuus liittyä EGS:n tai Gumböle Golfin jäseneksi hintaan 99€, mikä sisältää yhden green feen (arvo 69-79€) kaudelle 2024. Green feen voi käyttää sillä kentällä, jonne ostaa jäsenyyden. Green feen voi joko käyttää itse tai tarjota kierroksen kaverille
  • Mahdollisuus liittyä Gumböle Golfin jäseneksi ja samalla ostaa 5 kerran 9 reiän sarjakortin Gumböle Golfiin, yhteishintaan 149 € (ovh 139€). Kortti on henkilökohtainen ja voimassa golfkauden 2024
  • Mahdollisuus ostaa Espoo Golfin pelioikeus 2024 hintaan 900 € (ovh 1140€). Pelioikeudella saa pelata rajattomasti Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin kentillä. Ajanvaraus 10 vrk etukäteen.

​​​​​​​




Kurssipaikka:​​​​​​​





Kurssimateriaali

Linkki kurssimateriaaliin (pääsy vain kurssille ilmoittautuneille) ja golfin säännöt 2023:


Golfista harrastus -kurssimateriaali + sääntökoe

Golfin säännöt 2023

eBirdie -sovellus rekisteröinti ohje (sivu 5->)

​​​​​​​






Tutustu valmentajaan

Janne Martikainen

Janne on toiminut PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti hän pelasi ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta hän on opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin. Ammatin lisäksi golf on Jannelle myös intohimo, minkä takia hän haluaa kehittää itseään jatkuvasti vieläkin paremmaksi opettajaksi/valmentajaksi.

Jotta oma tekeminen ja sen myötä myös tulokset voivat parantua, on tärkeää saada harjoitteluun oikeita ammattilaisen ohjeita. Golfista nauttii paljon enemmän, kun osaa paremmin kaikkien pelin osa-alueiden tekniikan. Siinä Janne voi olla avuksi juuri sinulle.