Jounin kurssipohja

Kurssipaikka:​​​​​​​

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

Kurssiaika:

8 kertaa 1h

Keskiviikkoisin 3.11. / 24.11. / 8.12. / 22.12. / 12.1. / 26.1. / 9.2. / 2.3. klo 19:00 - 20:00.

Kurssin sisältö:

​​​​​​​

Kursseilla käydään kattavasti läpi eri lyönnit ja mailat. Opetuksen yhteydessä saat myös fyysiseen harjoitteluun liittyviä vinkkejä. Parhaan hyödyn kurssista saat, kun käyt opetuskertojen välillä harjoittelemassa itsenäisesti.

Kurssivaatimukset

Kurssi sopii jo jonkin aikaa golfia harrastaneille pelaajille. Kurssille otetaan maksimissaan 4 oppilasta. Minimi osallistujamäärä on 3.

Kurssin hinta:

Kurssihinta € / osallistuja, jonka voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai vastaanotossa kurssin aloituspäivänä.

Hinta sisältää kaiken: harjoituspallot, lähipelialuemaksut ja opetuksen.

Lisätietoja:

Jouni Simanainen,

jouni_simanainen@hotmail.com

050 536 7438


Ilmoittautuminen


Varmista paikkasi ilmoittautumalla kurssille. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kurssimaksun "Ostoksille" -painiketta ellei kurssi ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.

Maksuvaiheessa voit valita maksatko kurssimaksun heti vai vastaanottoon kurssin alkaessa.

​​​​​​​


PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.

Jouni on helposti lähestyttävä, muuntautumiskykyinen ja omaa erinomaiset sosiaaliset taidot. Viihdyt siis varmasti hänen tunnilla.