Timo Ervastin opetustunti
valmentajan tai CM:n tekemänä

Tämä artikkeli mahdollistaa varauksen teon Jannelle hänen opetuspaikoiltaan joko yhdelle tai ryhmälle. Artikkelia voidaan käyttää myös opetuspaikkojen blokkaukseen kursseja varten.

YksityistuntiYKSITYIS- / RYHMÄTUNTISarjakortit

OHJEet​​​​​​​​​​​​​​


Valmennuksen varaus

Artikkeli sisältää kaksi+ ajanvarauskalenteria, joista ensimmäistä voidaan käyttää pelkästään valmentajan vapaan ajan selvittämiseen sekä yksityistunnin varaamiseen ja muita opetuspaikkojen varaamiseen yhdelle tai useammalle oppilaalle. Muita kalentereita on esillä sekä ulko- että sisävalmennukseen.

Voit varara valmennuksen alta joko suoraan valmentajan omasta kalenterista (yksityistunnit) tai sen alla olevista opetuspaikkakalenetrista (yksittäis- ja ryhmätunnit).


​​​​​​​Yksityisopetuksen ajanvarauskalenteri
​​​​​​​

Klikkaa kalenterissa alla vihreällä merkittyä vapaata opetuksen aloitusaikaa. Varaa välinäytöltä opetuspaikka ja määritä opetuksen kesto, mikäli pidempi kuin 1 tunti. Välinäytön opetuspaikoista trackman-paikat on varustettu siihen viittaavalla otsikolla, muut ovat opetusmattopaikkoja.Opetuksen varaaminen yhdelle tai ryhmälle

Muista aluksi valita se päivä, joka on ensimmäisen kalenterin mukaan valmentajan osalta vapaana. Klikkaa kalenterista vihreällä merkittyä opetuspaikkaa, välinäytöltä opetuksen kesto sekä mahdolliset muut opetuspaikat. Kiinnitä lopuksi varaukseen valmentaja, jonka pitäisi olla valittuna oletusarvoisesti.


Ulko-opetuspaikat


Sarjakortit

Voit esittää asiakkaalle ostettavaksi myös sarjakortteja alla. Et ikävä kyllä voi tehdä sitä asiakkaan puolesta, mutta voit lähettää sarjakortin url:n ostamista varten ("ostoksille" - kopio URL ja lähetä viesti).