​​​​​​

Tietoa kurssista


Kurssin sisältö:​​​​​​​​​​​​​​

Golfista harrastus -kurssilla käydään läpi kaikki keskeiset tiedot ja taidot, jotka aloittelevan golfarin täytyy osata. Kurssin aikana keskitytään erilaisten lyöntien ja kentällä tapahtuvien tilanteiden harjoitteluun.

Kurssilaiset pääsevät lisäksi perehtymään verkkosivuillemme koostettuun kurssimateriaaliin, joka kuvien, videoiden ja kirjallisen aineiston avulla tukee golfin perusteiden oppimista.

Kurssilaisille tarjotaan mahdollisuus myös Green Gardin suorittamiseen lisämaksusta. Green Card -suoritus koostuu sääntö- ja pelikokeista. Sääntökoe suoritetaan verkossa kurssisivuillamme ja pelikoe valmentajamme Jouni Simanaisen kanssa Sarfvik Golfissa. Green Card -suoritus maksaa 50 euroa ja sen ajankohdasta sovitaan Jounin kanssa.

Kurssin kohderyhmä:

Kurssi sopii sekä golfiin ensimmäistä kertaa tutustuville että niille, jotka kaipaavat golfin perusteiden kertaamista ja syventämistä. Kurssille otetaan maksimissaan 6 henkilöä. Minimiosallistujamäärä on 4.

Kurssin hinta:

Ilmoittautumisen yhdeydessä maksettava kurssihinta on 99 €/osallistuja.

Hinta sisältää harjoituspallot, lähipelialuemaksut, opetuksen ja tarvittaessa lainamailat.

Huom! Kurssihinta ei sisällä Green Cardin suorittamista, mutta sen suorittaminen on kurssin päätyttyä mahdollista erillisestä 50 euron maksusta.

Kurssipaikka:​​​​​​​

Kurssit


Ilmoittautuminen:

Varmista paikkasi ilmoittautumalla kurssille. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kurssimaksun "Ostoksille" -painiketta ellei kurssi ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.

Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen kurssin alkua.

Timo Ervastin 4h Golfista harrastus -kurssit

Tutustu valmentajiin


Jouni Simanainen

PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.

Jouni on helposti lähestyttävä ja muuntautumiskykyinen ja hänellä on erinomaiset sosiaaliset taidot. Viihdyt siis varmasti hänen tunneillaan.


Timo "Tikki" Ervasti

Tikki on työskennellyt eri liikuntalajien opettajana lähes 30 vuoden ajan. Golfin lisäksi hänen opettamiinsa lajeihin kuuluvat alppihiihto, tennis ja jääpallo.

Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on Suomen PGA:n jäsen. Valmennusoppinsa hän on saanut Bobby Mitchelliltä, joka 90-luvulla oli maailman arvostetuimpia golfopettajia.

Tikki on toiminut myös Markus Ervastin valmentajana hänen ammattilasurallaan. Season Golfissa Tikki on opettanut vuodesta 2004 lähtien, ja opetuksen lisäksi hän kilpailee edelleen aktiivisesti.

Kurssimateriaali


Linkki kurssimateriaaliin (pääsy vain kurssille ilmoittatuneille):

Golfista harrastus -kurssimateriaali