Janne Martikainen
Valmentajan tai CM:n tekemä varaus

PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti pelasin ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta olen opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin.

YksityistuntiRYHMÄTuntiOHJEet​​​​​​​​​​​​​​


Valmennuksen varaus

Artikkeli sisältää kaksi+ ajanvarauskalenteria, joista ensimmäistä voidaan käyttää pelkästään valmentajan vapaan ajan selvittämiseen sekä yksityistunnin varaamiseen ja muita opetuspaikkojen varaamiseen yhdelle tai useammalle oppilaalle. Muita kalentereita on esillä sekä ulko- että sisävalmennukseen.

Voit varara valmennuksen alta joko suoraan valmentajan omasta kalenterista (yksityistunnit) tai sen alla olevista opetuspaikkakalenetrista (yksittäis- ja ryhmätunnit).


​​​​​​​Yksityisopetuksen ajanvarauskalenteri
​​​​​​​

Klikkaa kalenterissa alla vihreällä merkittyä vapaata opetuksen aloitusaikaa. Varaa välinäytöltä opetuspaikka ja määritä opetuksen kesto, mikäli pidempi kuin 1 tunti. Välinäytön opetuspaikoista trackman-paikat on varustettu siihen viittaavalla otsikolla, muut ovat opetusmattopaikkoja.Ryhmäopetuksen varaaminen

Muista aluksi valita se päivä, joka on ensimmäisen kalenterin mukaan valmentajan osalta vapaana. Klikkaa kalenterista vihreällä merkittyä opetuspaikkaa, välinäytöltä opetuksen kesto sekä muut opetuspaikat. Kiinnitä lopuksi varaukseen valmentaja, jonka pitäisi olla valittuna oletusarvoisesti.


Ulko-opetuspaikat


Sisäopetuspaikat