Kevään 2023 Greencard Kurssit

Golfista Harrastus - Greencard Kurssit ovat taas täällä!
Lauantaina 6.5. klo 10-16
Lauantaina 13.5. klo 10-16
​​​​​​
ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Tietoa kurssista


Kurssin sisältö:​​​​​​​​​​​​​​

Golfista harrastus -kurssilla käydään läpi kaikki keskeiset tiedot ja taidot, jotka aloittelevan golfarin täytyy osata. Kurssin aikana keskitytään erilaisten lyöntien ja kentällä tapahtuvien tilanteiden harjoitteluun.

Kurssilaiset pääsevät lisäksi perehtymään verkkosivuillemme koostettuun kurssimateriaaliin, joka kuvien, videoiden ja kirjallisen aineiston avulla tukee golfin perusteiden oppimista.

Kurssipäivän ohjelma:

10.00-13.00 Harjoittelu Season Golfissa

13.00-14.00 Siirtyminen omilla kyydeillä Sarfvik Golfiin. Mahdollisuus myös syödä lounas esim. Sarfvik Golfissa. (omakustanteinen)

14.00-16.00 Pelikoe Sarfvikin kentällä.

Greencard -suoritukseen kuuluu myös sääntökoe. Sääntökoe suoritetaan verkossa kurssisivuillamme kurssipäivän jälkeen omalla ajalla.

Greencard on suoritettu, kun sekä pelikoe, että sääntökoe on hyväksytysti suoritettu.

Kurssin kohderyhmä:

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville golfareille. Kurssille otetaan maksimissaan 6 henkilöä. Minimiosallistujamäärä on 3.

Kurssin hinta:

Ilmoittautumisen yhdeydessä maksettava kurssihinta on 180 €/osallistuja.

Hinta sisältää harjoituspallot, lähipelialuemaksut, opetuksen, pelikokeen, sääntökokeen, ja tarvittaessa myös lainamailat.

Kurssipaikka:​​​​​​​

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

Sarfvik Golf, Niittyrinteenaukio 2, 02450 Sarvvik

Kurssit


Ilmoittautuminen:

Varmista paikkasi ilmoittautumalla kurssille. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kurssimaksun "Ostoksille" -painiketta ellei kurssi ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.

Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen kurssin alkua.

Tutustu valmentajaan


Jouni Simanainen

PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.

Jouni on helposti lähestyttävä ja muuntautumiskykyinen ja hänellä on erinomaiset sosiaaliset taidot. Viihdyt siis varmasti hänen tunneillaan.


Kurssimateriaali


Linkki kurssimateriaaliin (pääsy vain kurssille ilmoittatuneille):

Golfista harrastus -kurssimateriaali