Senior Club

Liittyminen Senior Clubin jäseneksi kannattaa. Jäsenenä saat lukuisia pysyviä ja vaihtuvia etuja, joista kerromme uutiskirjeissä ja muissa viestintäkanavissamme


Hyödynnä tuntuvat senioriedut


Senior Club on yli 50-vuotiaille suunnattu etukonseptimme. Jäseneksi voit liittyä hankkimalla Season Golfin kanta-asiakaskortin ja lataamalla sille vähintään 50 €.

Liittyminen Senior Clubin jäseneksi kannattaa. Jäsenenä saat pysyvästi kaikki alla mainitut edut ja niiden lisäksi vaihtuvia etuja, joista kerromme uutiskirjeissä ja muissa viestintäkanavissamme.

Etuja saat talvikaudella 1.10.2022 alkaen pallokoreista, TrackMan-lyöntipaikoista ja kuntosalin käytöstä. Tarkemmat euromäärät annetuista eduista näet hinnastoista.

HUOM! Pallokori- ja TrackMan-lyöntipaikkaetu voimassa vain talvikaudella.

Liittyminen Senior Clubiin

Senior Clubin jäseneksi voivat liittyä kaikki seniori-ikäiset asiakkaamme. Liittyminen tapahtuu ostamalla avainmenperä ja lataamalla sille vähintään 50 €:lla pallokorttisaldoa.

Saat verkkokaupasta ostamasi avainmenperän vastaanotosta. Samassa yhteydessä caddiemaster lataa sille maksamasi saldon.

Avainmenperä toimii harjoittelukeskuksessa myös yleisenä tunnisteena, jolle voit ladata ostamasi kulkuoikeudet lähipelialueille, kuntosalille ja simulaattoristudioihin.