Juniorit

Junioreiden harrasteryhmät on tarkoitettu aloittelijoille ja niille jo jonkin aikaa golfia harrastaneille nuorille pelaajille, jotka haluavat kerrata lajia ja vakiinnuttaa pelitasoaan. Kisaryhmät puolestaan ovat oikea vaihtoehto junioreille, jotka tahtovat kehittyä pelaajina, ovat valmiita sitoutumaan systemaattiseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun ja joilla jo on kilpailukokemusta.


Korkeatasoista valmennusta alusta lähtien

Tarjoamme junioreille kattavan koulutuspolun alkeista aina kilpavalmennukseen asti.

Harrasteryhmät on tarkoitettu aloittelijoille ja niille jo jonkin aikaa golfia harrastaneille nuorille pelaajille, jotka haluavat kerrata lajia ja vakiinnuttaa pelitasoaan. Kisaryhmät puolestaan ovat oikea vaihtoehto junioreille, jotka tahtovat kehittyä pelaajina, ovat valmiita sitoutumaan systemaattiseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun ja joilla jo on kilpailukokemusta.

On tärkeää, että nuoret pelaajat saavat alusta alkaen vankan osaamisperustan kaikilla golfin osa-alueilla. Tästä syystä junioriryhmiemme valmennuksesta vastaavat kokeneet ja osaavat PGA Promme.
​​​​​​​Ilmoittaudu sinulle soveltuvaan valmennukseen

Voit ilmoittautua joko koko kauden kestäviin valmennusryhmiin, lyhyempiaikaisiin kurssimuotoisiin tehoryhmiin tai kertaluonteisiin klinikoihin oheisen tarjonnan mukaisesti.​​​​​​​Valmennusryhmät

Ilmoittautuminen valmennusryhmään tehdään valmennusryhmän artikkelin ilmoittautumisosiossa. Ryhmiin otetaan 3-4hlö ellei ole muuta ilmoitettu.

Niklas Dahlgrenin koko talven 2024-25 kestävä junioreiden kisaryhmä
​​​​​​​1.11.2024 - 11.4.2025

Junioreille kerran viikossa

Perjantaisin klo 17-18


Yhteensä 21 kertaa

Hcp alle 18

Ilmoittautuminen on AUKI!

Janne Martikaisen junioreiden alkukesän harrasteryhmä
​​​​​​​9.5.2024 - 27.6.2024

Junioreille kerran viikossa
13-18-vuotiaat
​​​​​​​Torstaisin klo 17-18
​​​​​​​
Yhteensä 8 kertaa.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!
​​​​​​​​​​​​​​Klinikat

Yhden päivän klinikat. Osallistu yhteen tai useampaan, joilla kullakin on oma teemansa. Näet klinikan teeman pitämällä kursoria klinikkapäivän päällä muutaman sekunnin ajan sekä ilmoittautumisen yhteydessä klinikan tuotekuvauksesta. Klinikan koko kuvauksen näet klikkaamalla sen otsikkoa.Muut valmennusvaihtoehdot

Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa valmennusta voit myös lähettää tiedustelun alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai tutustua muihinkin vaihtoehtoihin.

Yhteydenottolomake

Jos kurssi on täysi, haluat osallistua vain osaan opetustunneista tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä meihin tällä yhteydenottolomakkeella.
​​​​​​​

Perusta oma ryhmäsi

Jos tarjoamiemme valmennusryhmien sijaan harjoittelet mieluummin ystäviesi kanssa omassa harjoitusryhmässänne, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme porukallesi sopivan valmentajan sekä varaamme opetukseen tarvittavat palvelut ja opetuspaikat.​​​​​​​

Yksityisopetustunti

Yksityisopetusta annetaan Season Golf Areenalla valintasi mukaan joko opetusmattopaikoilla, TrackMan-lyöntipaikalla tai simulaattorissa. Tutustu ja valitse tästä toivottu valmentaja.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmät on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat harrastaneet golfia jo jonkin aikaa ja haluavat vakiinnuttaa ja kehittää pelitasoansa. Ryhmät soveltuvat parhaiten tasoituksella 18 - 36 palaaville.