Juniorit

Junioreiden harrasteryhmät on tarkoitettu aloittelijoille ja niille jo jonkin aikaa golfia harrastaneille nuorille pelaajille, jotka haluavat kerrata lajia ja vakiinnuttaa pelitasoaan. Kisaryhmät puolestaan ovat oikea vaihtoehto junioreille, jotka tahtovat kehittyä pelaajina, ovat valmiita sitoutumaan systemaattiseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun ja joilla jo on kilpailukokemusta.

Korkeatasoista valmennusta alusta lähtien

Tarjoamme junioreille kattavan koulutuspolun alkeista aina kilpavalmennukseen asti.

Harrasteryhmät on tarkoitettu aloittelijoille ja niille jo jonkin aikaa golfia harrastaneille nuorille pelaajille, jotka haluavat kerrata lajia ja vakiinnuttaa pelitasoaan. Kisaryhmät puolestaan ovat oikea vaihtoehto junioreille, jotka tahtovat kehittyä pelaajina, ovat valmiita sitoutumaan systemaattiseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun ja joilla jo on kilpailukokemusta.

On tärkeää, että nuoret pelaajat saavat alusta alkaen vankan osaamisperustan kaikilla golfin osa-alueilla. Tästä syystä junioriryhmiemme valmennuksesta vastaavat kokeneet ja osaavat PGA Promme.

Valmennusryhmät


Janne Martikaisen junioreiden harrasteryhmät
​​​​​​​26.10.2022 - 27.4.2023

Junioreille kerran viikossa
9-12-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18-19
13-16-vuotiaat torstaisin klo 17-18

Janne Martikaisen junioreiden kisaryhmät
​​​​​​​25.10.2022 - 24.4.2023

Junioreille kaksi kertaa viikossa
​​​​​​​9-12-vuotiaat: tiistaisin ja torstaisin klo 18-19
​​​​​​​13-16-vuotiaat: tiistaisin klo 17-18 ja lauantaisin klo 11-12

Klinikat


Ilmoittaudu Season Golf Academyn valmennukseen tai lähetä tiedustelu


Ilmoittaudu yllä klikkaamalla haluamasi valmennusryhmän kuvaketta ja valitsemalla ikäryhmä- ja aikavaihtoehdoista itsellesi sopiva.

Jos kurssi on täysi, haluat osallistua vain osaan opetustunneista tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä meihin viereisellä yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake