Varaa yksityisopetus tai ilmoittaudu kursseille

Alla yksityisopetustunteja antavat valmentajamme. Kunkin valmentajan kuvauksen yhteydessä on esitelty valmentajan antamat opetusmuodot, joihin pääset klikkaamalla opetusmuodon otsikkoa. Sivun lopussa löydät ne valmentajat, jotka ovat keskittyneet lähinnä laiteopastukseen.

Valmentajien jälkeen löydät tarjolla olevat kurssimme ja klinikkamme.


Timo Ervasti,
​​​​​​​PGA pro

Timo Ervasti, Tikki on työskennellyt eri liikuntalajien opettajana lähes 30 vuoden ajan. Golfin lisäksi hänen opettamiinsa lajeihin kuuluvat alppihiihto, tennis ja jääpallo.

Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on Suomen PGA:n jäsen. Valmennusoppinsa hän on saanut Bobby Mitchelliltä, joka 90-luvulla oli maailman arvostetuimpia golfopettajia.


Jouni Simanainen,
​​​​​​​PGA pro

PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.


Milla Haro,
​​​​​​​golfopettaja

​​​​​​​Milla Haro opiskelee PGA-opettajaksi ja on TPI:n (Titleist Performance Institute) sertifioima golf fitness -ohjaaja. Millan aiemmin pitämät kurssit ovat saaneet osallistujilta erinomaiset arviot. Milla on toiminut golfopetuksen parissa viisi vuotta. Millan vahva pedagoginen osaaminen juontaa hänen opettajakoulutuksestaan, hän on työskennellyt biologian ja matematiikan opettajana.


Niklas Dahlgren,
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

15 vuotta kestäneen kilpauransa jälkeen Niklas Dahlgren aloitti syksyllä 2017 apuvalmentajana Season Golf Academyssa. Niklas, tuttujen kesken useinmiten Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on monen vuoden kokemus kilpagolfista ja harjoittelemisesta eri valmentajien johdolla. SGA:n kilpavalmennettavien lisäksi Dallu opettaa myös aikuisia kilpa- ja harrastajagolfareita.


Casper Simberg,
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

​​​​​​​Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen. Casper pelasi vakuuttavan amatööriuran edustaen Suomen maajoukkuetta useiden vuosien ajan. Hän voitti heti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan Finnish Tour kokonaisrankingin 2021. Kilpailemisen ohella, Casper omaa liikunnanohjaajan perustutkinnon (AMK).


Rasmus Karlsson,
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

​​​​​​​Rasmus Karlsson on kilpaileva ammattilainen. Rasmus edusti Suomea kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkue mestaruus kilpailuissa, sekä muissa edustustehtävissä. Miesten amatöörien maajoukkueeseen hän kuului vuodesta 2016 eteenpäin. Rasmuksella on myös kauppatieteiden tutkinto Yhdysvalloista, jossa hän edusti University of South Alabamaa 2016-2020.


Yksityistunteja antavien valmentajien kalenterit

Kaikkien yksityisopetusta antavien valmentajien kalenterit

Mikäli olet tehnyt päätöksesi valmentajasta, oheisella kuvakkeella voit katsoa hänen ja myös muiden valmentajien vapaat ajat.


Krister Kämäräinen,
​​​​​​​ohjaaja

​​​​​​​Krister Kämäräinen on kokenut golfohjaaja, jonka erityisosaamista on TrackMan-laitteiston käyttö sekä sen tuottaman tiedon tulkinta. TrackManin antaman tiedon avulla Krister suorittaa myös golfmailojen fittauksia, joiden avulla jokaiselle pelaajalle löydetään hänelle henkilökohtaisesti parhaiten sopivat mailat.


Tyko Tuohimaa,
​​​​​​​laiteopastus

​​​​​​​Tyko Tuohimaa on ammattilaiseksi tähtäävä amatööri. Tyko on ollut SGA:n valmennuksessa vuodesta 2018 ja sijoittui vuoden 2021 Finnish Amateur Rankingissä sijalle 7. Hän on myös suorittanut kauppatieteiden tutkinnon Jönköpingin yliopistossa Ruotsissa. Season Golfissa Tyko tarjoaa laiteopastusta, lähinnä Trackman- ja SAM PuttLab -tunteja, joissa pyritään paremmin ymmärtämään, mitä lyönnissä tai putissa konkreettisesti tapahtuu ja näin saamaan talven treeneistä mahdollisimman tehokkaita.


Dominic Jones,
laiteopastus

​​​​​​​Dominic Jones on kansainvälisellä tasolla pelaava, ammattilaiseksi tähtäävä kilpapelaaja. Hän valmistui kesällä 2021 kauppatieteiden kandidaatiksi Yhdysvalloista University of Tennessee ae Chattanoogaasta, missä hän opiskeli ja pelasi golfia yliopiston edustusjoukkueessa vuodet 2018-2021. Dominic on ollut Season Golf Academyn jäsen vuodesta 2012 lähtien. Season Golf Areenalla hän toimii ohjaajana antaen opastusta laitteiden käyttöön ja tehden puttianalyysejä.


Season Golf järjestää eri tasoisille golfareille säännöllisesti kursseja ja klinikoita. Alla nyt kaikki myynnissä olevat, joihin ehdit vielä osallistua. Klikkaa kurssin tai klinikan otsikkoa päästäksesi tutustumaan ja ilmoittautumaan siihen.

Jos haluat tutustua vain tietyn valmentajan kursseihin, määritä valmentaja "Valitse valmentaja" -valikolla tai mene valmentajan omille kurssisivuille valmentajan kuvakkeen alla olevalla "Kurssit" linkillä.

Klinikat


Kurssit


Haluatko kilpapelaajaksi

Season Golf Academy on Suomen johtavin kilpapelaajien valmentamiseen keskittynyt akatemia, jonka toimintoon voit tutustua oheisesta linkistä.