Henkilöstölle

Season Golf Areena sijaitsee lähellä läntisen pääkaupunkiseudun yrityksiä ja on mainio paikka järjestää monipuolinen henkilöstön virkistys-, tyky- tai tiimipäivä.


Virkistävä golfpäivä henkilöstölle

Season Golf Areena sijaitsee lähellä läntisen pääkaupunkiseudun yrityksiä ja on mainio paikka järjestää monipuolinen henkilöstön virkistys-, tyky- tai tiimipäivä. Golf sopii lajina lähes kaikille ja on pitkäkestoisena liikuntamuotona erinomainen kunnon ja työkyvyn ylläpitäjä.

Laadukkailla harjoitusalueillemme pääsette kokeilemaan kaikkia golfin osa-alueita osaavan valmentajan johdolla. Pienemmille ryhmille käytössä ovat myös kaksi simulaattoristudiotamme, joilla voi pelata yli 50:tä eri puolilla maailmaa sijaitsevaa huippukenttää. Simulaattorigolfia pelataan max 4 hengen ryhmissä.

Niille, joita golf ei sytytä, meiltä löytyy myös kuntosali, jossa on mahdollista joko harjoitella omatoimisesti tai järjestää ohjattua liikuntaa PT:n johdolla.

Viihtyisät kahvila-, oleskelu- ja kokoustilamme ovat käytettävissänne ohjelma- ja tarjoilupalveluja varten. Hallissamme on anniskeluoikeudet. Ruokatarjoilut järjestämme toivomustenne mukaisesti catering-palveluna.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Palvelupäällikkö Linda Haara
linda.haara@seasongolf.fi, puh. 050 368 8188​​​​​​​