Suomen Golfseniorien kurssit

Tällä sivulla pääset ilmoittautumaan Suomen Golfliiton seniorijäsenille järjestetyille kursseille, jotka pidetään Season Golf Areenassa talvella 2022. Ilmoittautuminen onnistuu, kun olet kirjautunut sisään Season Golfin sivuille. Jos sinulla ei vielä ole Season Golfiin käyttäjätunnuksia, rekisteröidy ensin käyttäjäksi alla olevasta painikkeesta.


Kurssien valmentaja

Timo "Tikki" Ervasti on työskennellyt eri liikuntalajien opettajana lähes 30 vuoden ajan. Golfin lisäksi hänen opettamiinsa lajeihin kuuluvat alppihiihto, tennis ja jääpallo.

Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on Suomen PGA:n jäsen. Valmennusoppinsa hän on saanut Bobby Mitchelliltä, joka 90-luvulla oli maailman arvostetuimpia golfopettajia.

Tikki on toiminut myös Markus Ervastin valmentajana hänen ammattilasurallaan. Season Golfissa Tikki on opettanut vuodesta 2004 lähtien, ja opetuksen lisäksi hän kilpailee edelleen aktiivisesti.

Kurssiajankohdat ja ilmoittautumiset


Kurssit koostuvat kuudesta tunnin mittaisesta harjoituskerrasta. Kurssin aikana käydään läpi kaikki peruslyönnit sekä lähipeli. Lyöntisi mittaukseen voidaan käyttää myös apuvälineitä kuten TrackMania ja SAM PuttLab -puttianalysaattoria.

Kurssi-ilmoittautuminen ja maksu suoritetaan alla olevan "Ostoksille"-nappulan kautta. Kunkin kurssin osallistujamäärä on minimissään 3 ja maksimissaan 4.

Kurssimaksu sisältää opetuksen, tarvittavat opetuspaikat sekä kurssin aikana käytetyt pallot.

Season Golf Senior Club

Season Golfin jäsenenä sinulla on mahdollisuus liittyä Senior Clubiimme, joka on yli 50-vuotiaille suunnattu etukonseptimme. Jäseneksi voit liittyä hankkimalla Season Golfin kanta-asiakaskortin ja lataamalla sille vähintään 50 € pallosaldoa.

Liittyminen Senior Clubin jäseneksi kannattaa. Jäsenenä saat pysyvästi kaikki alla mainitut edut ja niiden lisäksi vaihtuvia etuja, joista kerromme uutiskirjeissä ja muissa viestintäkanavissamme.

Etuja saat talvikaudella 23.10.2021 alkaen pallokoreista, TrackMan-lyöntipaikoista ja kuntosalin käytöstä. Tarkemmat euromäärät annetuista eduista näet hinnastoista.