Chippiklinikat

Kurssipaikka:​​​​​​​

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

Kurssiaika:

1h klinikka

Tiistaisin: 7.12./ 14.12./ 21.12. klo 18-19

Kurssin sisältö:

​​​​​​​

Chippiklinikoilla käydään läpi erilaisia chippitekniikoita ja lyöntejä. Aloitamme perusteista ja etenemme pikkuhiljaa kohti vaativampia asioita.

Kurssivaatimukset

Klinikat sopivat jo jonkin aikaa golfia harrastaneille pelaajille. Niille otetaan maksimissaan 4 oppilasta. Minimi osallistujamäärä on 3.

Kurssin hinta:

Klinikan hinta 38€ / osallistuja / klinikka, jonka voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai vastaanotossa kurssin aloituspäivänä.

Hinta sisältää kaiken: lähipelialuemaksut ja opetuksen.

Lisätietoja:

Jouni Simanainen,

jouni_simanainen@hotmail.com

050 536 7438


Ilmoittautuminen

Varmista paikkasi ilmoittautumalla klinikan sille päivälle, joka sopii sinulle. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kyseisen päivän klinikkamaksun "Ostoksille"-painiketta.


PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Jouni on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Hän on toiminut PGA-golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa ja on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.

Jouni on helposti lähestyttävä ja muuntautumiskykyinen ja omaa erinomaiset sosiaaliset taidot. Viihdyt siis varmasti hänen tunnillaan.