Jounin kertauskurssi 3h

Kurssipaikka:​​​​​​​

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

Kurssiaika:

Kertauskurssit järjestetään kesäkuun alussa. Voit halutessasi ilmoittautua vaikka molempiin.

Kurssipäivät:

Tiistaina 7.6. ja 14.6. klo 17:30-20:30.

Kurssin sisältö:

​​​​​​​

Kertauskurssilla käymme läpi kaikki oleellisimmat lyönnit ja tekniikat yhden illan aikana. Aloitamme chipistä ja siirrymme lyönti kerrallaan aina draiviin asti. Lopuksi kerrataan vielä putin perusteet.

Saat kurssilla ohjeita ja harjoitteita omatoimiseen tekemiseen kurssin jälkeen.

Kurssivaatimukset

Kurssi sopii jo jonkin aikaa golfia harrastaneille pelaajille. Kurssi ei sovellu parhaiten alkeisopetukseen mutta myös alkeiskursseja käyneet voivat halutessaan osallistua. Kurssille otetaan maksimissaan 6 oppilasta. Minimi osallistujamäärä on 4.

Kurssin hinta:

Kurssihinta 75€ / osallistuja, joka tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta sisältää kaiken: harjoituspallot, lähipelialuemaksut ja opetuksen.

Lisätietoja:

Jouni Simanainen,

jouni_simanainen@hotmail.com

050 536 7438


Ilmoittautuminen


Varmista paikkasi ilmoittautumalla kurssille ja maksamalla kurssimaksu. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kurssimaksun "Ostoksille" -painiketta ellei kurssi ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.

​​​​​​​


PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.

Jouni on helposti lähestyttävä, muuntautumiskykyinen ja omaa erinomaiset sosiaaliset taidot. Viihdyt siis varmasti hänen tunnilla.