Sam Puttlab -puttiklinikat

Kurssipaikka:​​​​​​​

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

Kurssiaika:

1h klinikka

Perjantaisin 3.12. ja 10.12. klo 12-13

Torstaisin 25.11./ 2.12./ 16.12. klo 18-19

Kurssin sisältö:

​​​​​​​

Puttiklinikkaan osallistujat pääsevät Sam Puttlab -analyysiin. Laite kertoo putista kaiken oleellisen: kuinka kestävällä pohjalla tekniikka on ja ennen kaikkea, onko puttiliike toistettava. Jokainen testin suorittanut saa raportin emailiin.

Kurssivaatimukset

Klinikat sopivat jo jonkin aikaa golfia harrastaneille pelaajille. Niille otetaan maksimissaan 4 oppilasta. Minimi osallistujamäärä on 3.

Kurssin hinta:

Klinikan hinta 38€ / osallistuja / klinikka, jonka voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai vastaanotossa kurssin aloituspäivänä.

Hinta sisältää kaiken: Sam Puttlab -testit, lähipelialuemaksut ja opetuksen.

Lisätietoja:

Jouni Simanainen,

jouni_simanainen@hotmail.com

050 536 7438


Ilmoittautuminen

Varmista paikkasi ilmoittautumalla klinikan sille päivälle, joka sopii sinulle. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kyseisen päivän klinikkamaksun "Ostoksille" -painiketta.


PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa ja on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.

Jouni on helposti lähestyttävä ja muuntautumiskykyinen ja omaa erinomaiset sosiaaliset taidot. Viihdyt siis varmasti hänen tunnillaan.