Sarfvik miesten "pelaa alle 90"
torstaisin klo 19

Kurssipaikka:​​​​​​​

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

Kurssiaika:

Päivät: 13.1./20.1./27.1./3.2./10.2./17.2./3.3./10.3./17.3./31.3.

Treenit pidetään aina klo 19-20:00.

Kurssin sisältö:

​​​​​​​

Sarfvikin miesten pelaa alle 90-ryhmä. Sitova ilmoittautuminen koko kevääksi. Käymme kurssin aikana läpi kaikki perustekniikat ja harjoittelemme monipuolisesti myös lähipeliä.

Kurssivaatimukset

Kurssi sopii pelaajille, jotka pystyvät jo rikkomaan 90 lyönnin rajan tai näkevät sen realistisena seuraavan kauden aikana. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi oppilasta.

Vain Sarfvikin jäsenille.

Kurssin hinta:

Kurssihinta 225€ / osallistuja, jonka voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta sisältää kaiken: harjoituspallot, lähipelialuemaksut ja opetuksen.

Lisätietoja:

Jouni Simanainen,

jouni_simanainen@hotmail.com

050 536 7438


Ilmoittautuminen


Varmista paikkasi ilmoittautumalla klinikkaan. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla "Ostoksille" -painiketta ellei klinikka ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.


​​​​​​​


PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.

Jouni on helposti lähestyttävä, muuntautumiskykyinen ja omaa erinomaiset sosiaaliset taidot. Viihdyt siis varmasti hänen tunnilla.