Kesäkauden varauspalvelut

Varaa ajanvarauspalvelu tai hanki käyttöoikeus

Ulkorangen lyöntipaikan varaus

Yläkerran 7 varattavaa katettua lyöntipaikkaa

Ulkorangen varauspaikat

Hallin toisessa kerroksessa, katetulla alueella, on seitsemän varattavissa olevaa lyöntipaikkaa.

Tämän lisäksi ulkorangella on 18 katettua ja useita kattamattomia lyöntipaikkoja, joita ei tarvitse varata.

Ulkorangen TrackMan-paikan varaus

Yläkerran 7 varattavaa katettua TrackMan-lyöntipaikkaa.

Ulkorangen TrackMan-lyöntipaikat

TrackMan-laitetta voit käyttää tukena harjoittelussa tai pelata niillä maailman huippukenttiä yksin tai kavereiden kanssa. TrackMan-paikkojen yhteydessä on mukavat sohvat, joten peliporukka viihtyy niillä varmasti. Koko yläkerta on varustettu yhtenäisellä, laadukkaalla lyöntimatolla.

Simulaattoristudion varaus

Kahdessa varattavassa TrackMan-simulaattoristudiossamme on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-lyöntitutkat, joilla voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.

Simulaattorit

Simulaattorigolf on hauska tapa pelata golfia, ja sen harrastajamäärät kasvavatkin huimaa vauhtia. Season Golfissa on kaksi simulaattoristudiota, joissa on markkinoiden laadukkaimmat ​TrackMan-simulaattorit.


Season Golf Academy

Season Golf Academyn eli SGA:n ohjelma sisältää korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaiken ikäisille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin. Opetusta ja valmennusta tarjotaan sekä ryhmissä että yksityistunneilla.

Golfopetus

Jos tarvitset ammattilaisen apua lyöntitekniikkasi hiomiseen, siihen on Season Golfissa tarjolla myös yksityisopetusta.

Yksityisopetukseen voit tulla yksin tai varata samanaikaisen opetuksen myös kavereillesi.


Lähipelialueen käyttöoikeudet

Hanki käyttöoikeus lähipelin putti- ja/tai chippialueelle verkkokaupastamme

Lähipeliharjoittelu

Season golfissa on yhteeensä lähes 1000 m2 laadukkaita lähipeliharjoitusalueita. Lähipelialuemaksulla voit harjoitella sekä putti- että chippialueillamme kahden tunnin ajan. Lähipelialueille voit ostaa joko yhden käyttökerran tai 10 kerran kortin.​

Valittavanasi on joko alakerran lähinnä klubipelaajille tarkoitettu puttialue tai yläkerran erittäin nopea, kilpapelaajien tarpeisiin suunnattu puttialue. Yläkerrassa sijaitsevan chippialueen käyttö sisältyy molempiin vaihtoehtoihin.

​​​​​​​

Kuntosalin käyttöoikeudet

Hanki verkkokaupastamme kuntosalin käyttöoikeus käyttääksesi kuntosalia juuri silloin kun se sopii sinulle

Kuntosali

Hallissa on erityisesti golfareiden tarpeisiin suunniteltu kuntosali. Kuntosalia voit käyttää ostamalla joko yhden vierailukerran tai pidempiaikaisen käyttöoikeuden. Kuntosalin käyttöoikeuksien verkkokauppaan pääset oheisella kuvakkeella.​​​​​​​

Kuntosalivalmennus

Paranna golfkuntoasi ammattimaisella kuntosalivalmennuksella.

Kuntosalivalmennus

Season Golf tarjoaa laadukasta ja monipuolista kuntosalivalmennusta kaiken tasoisille ja ikäisille golfareille. Valikoimasta löytyy niin yksilöllistä valmennusta kuin useamman harjoituskerran kursseja. Tutustu kuntosalivalmentajiimme ja heidän valmennustarjontaansa alla.