Dennis Dahlgren,
​​​​​​​Personal Trainer

Denniksen erityisosaamisalueet ovat painonnosto ja voimaharjoittelu, mutta suunnittee valmennukset aina yksilön lähtökohdat, tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Dennis Dahlgren

Olen Dennis Dahlgren, koulutettu Personal Trainer. Tarjoan Season Golfissa valmennuksia yksityis- ja yritysasiakkaille. Erityisosaamistani ovat painonnosto ja voimaharjoittelu, mutta suunnittelen valmennukset aina yksilön lähtökohdat, tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä.

Yhdessä meillä on tuplasti suurempi mahdollisuus onnistua!

Jos toivot yksilöllistä ja säännöllistä valmennusta fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen, katso tarjonta alla tai ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai sivun alaosasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

0407304222

​​​​​​​dennisg.dahlgren@gmail.com
Yksilöllisen valmennuksen treeniajat ja -määrät sovitaan erikseen Denniksen ja valmennettavan kesken. Voit ostaa yksittäisiä tunteja tai sopia kattavammasta valmennuspaketista. Valmennuksen sisältö suunnitellaan valmennettavan tavoitteiden ja kehityskohteiden mukaan.


Yksityistuntien hinnat

1 hlö: 96 € / h

2 hlö: 116 € / h

3 hlö: 136 € / h

4-6 hlöä: yksilölliset valmennusryhmät vähintään viisi harjoituskertaa. Hinta sovitaan erikseen.


Jos haluat varata yksityistunnin tai olet kiinnostunut yksilöllisestä valmennuksesta, olethan yhteydessä Dennikseen alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Dennis vastaa yhteydenottoosi mahdollisimman pian vastaanotettuaan pyyntösi.

Yhteydenotto