Niklas Dahlgrenin kurssipohja
​​​​​​​1.1.2023 - 1.5.2023

Kilpakurssit kerran viikossa
maanantaisin klo 18 - 19
hcp < 18

Kurssin tiedot

KURSSIPAIKKA

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

KURSSIAIKA

8 kertaa 1h

Keskiviikkoisin 3.11. / 24.11. / 8.12. / 22.12. / 12.1. / 26.1. / 9.2. / 2.3. klo 19:00 - 20:00.

KURSSIN SISÄLTÖ

​​​​​​​

Kursseilla käydään kattavasti läpi eri lyönnit ja mailat. Opetuksen yhteydessä saat myös fyysiseen harjoitteluun liittyviä vinkkejä. Parhaan hyödyn kurssista saat, kun käyt opetuskertojen välillä harjoittelemassa itsenäisesti.

VAATIMUKSET

Kurssi sopii jo jonkin aikaa golfia harrastaneille pelaajille. Kurssille otetaan maksimissaan 4 oppilasta. Minimi osallistujamäärä on 3.

KURSSIN HINTA

Kurssihinta € / osallistuja, jonka voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai vastaanotossa kurssin aloituspäivänä.

Hinta sisältää kaiken: harjoituspallot, lähipelialuemaksut ja opetuksen.

Ilmoittautuminen

Varmista paikkasi ilmoittautumalla kurssille. Ilmoittautuminen suoritetaan painamalla kurssimaksun "Ostoksille" -painiketta ellei kurssi ole jo täynnä. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.

Maksuvaiheessa voit valita maksatko kurssimaksun heti vai vastaanottoon kurssin alkaessa.

Kurssin valmentajana toimii
Niklas Dahlgren, PGA professional

Niklas, tuttujen kesken Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on monen vuoden kokemus kilpagolfista niin pelaajan kuin valmentajan rooleissa.

15 vuotta kestäneen kilpauransa jälkeen Dallu aloitti syksyllä 2017 valmentajana Season Golfin kilpavalmennusakatemiassa, joka keskittyi kilpajunioreiden ja ammattilaispelaajien valmentamiseen. Vuosien aikana hänelle on kertynyt valmennuskokemusta ympäri maailmaa niin miesten kuin naisten European Tourin kilpailuista, muutamasta major-kilpailuista sekä olympialaisista.

Syksystä 2022 alkaen Dallu nähdään Season Golfissa opetus- ja valmennustyön parissa täysipäiväisenä itsenäisenä yrittäjänä.

Vaikka Dallun fokus on pitkälti kilpapelaajien valmentamisessa, hän tarjoaa opetus- ja valmennuspalveluita myös aktiivigolfareille.

Dallulla on kattava tietotaito kaikista golfin osa-alueista. Lisäksi hän on erikoistunut opetusvälineiden, kuten TrackManin, Sam Putt Labin ja Smart2Move-painelautojen käyttöön.

Dallu opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi.

Niklas Dahlgrenin yhteydenottolomake

Voit olla yhteydessä Dallun tällä yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää