Uuden valmentajan lisäys tai ylläpito

Uuden valmentaja lisäys tai olemassa olevan ylläpito suoritetaan tämän kuvakkeen takana olevien ohjeiden mukaisesti. Muista aina, että uudet artikkelit ovat vaarattomia, mutta tuotannossa olevien artikkeleiden ylläpito näkyy välittömästi kaikille niille käyttäjille, jotka käyttävät samanaikasesti järjestelmäämme.

Tämä ohjeisto koskee uuden valmentajan lisäystä järjestelmään. Koska useat lisäykset kannattaa tehdä monistamalla jo olemassa oleva elementti, ohjeistoon on liitetty Niklas Dahlgrenin vastaavat tietot. Muista AINA MONISTAA tieto, jotta Niklaksen tiedot eivät tuhoudu. Sinä olet vastuussa Niklaksen tietojen palauttamisesta, mikäli näin kuitenkin pääsee tapahtumaan.

Tilikartta

Jokaisella valmentajalla on oma tilinsä sekä yksityisopetuksen että kurssien puolella. Lisää uudet tilit valmentajan nimellä.


Kategoria

Valmentaja tarvitsee oman kategoriansa, joka lisätään esimerkiksi hänen kurssitietoihinsa. Pyydä Wisen asiakastukea lisäämään tällainen järjestelmään. Tähän menee yleensä pari päivää. Voit toki jatkaa hommia ilman tätäkin, mutta joudut ylläpitämään kategorian jälkeenpäin kun se on saatavilla.


Rooli

Jokaisella valmentajalla on oma henkilökohtainen roolinsa, joka on valmentajan nimi. Lisää sellainen järjestelmään. Valmentaja saa myös "Valmentaja" -roolin ja mikäli on kyse SGA-valmentajasta "SGA" -roolin.


Valmentaja tuotteena

Valmentaja lisätään järjestelmään omalla nimellään ajanvaraustuotteena. Voit tehdä sen kopioimalla esimerkiksi Niklas Dahlgrenin tuotteen. Muista lisätä uuden valmentajan ajanvaraustuotteelle seuraavat tiedot:

- omistajaksi valmentajan oma sähköpostiosoite (edellyttää, että valmentaja löytyy asiakasrekisteistä)

- valmentajan tili yksityisopetusta varten

- valmentajan tuntipohjainen veloitus, mutta määriteltynä 30 minuutin jaksoissa


Valmentajan hallintokalenteri

Valmentajan hallintokalenteri on se ajanvaraustuote, jota valmentaja itse käyttää oman aikataulunsa ylläpitämiseen. Kopioi se valmentajan ajanvaraustuotteesta ja lisää nimeen "hallinta". Muista ehdottomasti nollata veloitus tältä tuotteelta.

Se täytyy linkata samaan resurssiin edellisen tuotteen kanssa, jolloin molempien "kalentereiden" ylläpidot näkyvät molemmissa. Pyydä Wisen asiakastukea ensinnäkin tekemään kalenterit kantaan ja linkkaamaan nämä kaksi tuotetta samaan resurssiin.


Valmentajan opetusveloitukset

Valmentajalla on seuraavat opetuksen veloitukseen liittyvät veloitustiedot

- opetuskalentereissa käytetty valmentajan veloitus, joka määritellään valmentajan omalla ajanvaraustuotteella

- yksityisopetukseen käytetty tuotepaketti (1, 2 ja 3-henkilön ryhmille). Kullakin tuotepaketilla on kopioituna valmentajan oma veloitus ja pelipaikkaveloitus. Nämä veloitusrivit tulee lisätä kantaan ennen tuotepaketin kokoamista ja tiliöidä valmentajan yksityisopetuksen tilille. Aloita 1-hengen opetukseen liittyvistä veloitusriveistä, joissa valmentajan veloitus on sama kuin valmentajan tuotteella merkitty ja pelipaikan hinta 20 €. Kahden hengen tuotteella käytät samoja tuotteita, mutta muutat opettajan veloitukseen sellainen summan joka antaa kahdella kerrottuna valmentajan normaali veloituksen. Toki tämä voi olla suurempi, mikäli valmentajan kanssa on tehty sellainen sopimus.Valmentajan yhteydenottolomake

Valmentajilla on oma yhteydenottolomakkeensa, jolla asiakas voi kommunikoida toiveitaan valmentajalle. Tee sellainen uudelle valmentajalle. Tämän jälkeen valmentaja huolehtii itse sen ylläpidosta.


Valmentajan yhteydenottoartikkeli

Yhteydenottolomake kiinnitetään valmentajalle tehtyyn artikkeliin. Tee sellainen uudelle valmentajalle. Tarvitset tätä valmentajan omalla sivulla.


Valmentajan oma sivu

Valmentajilla on omat sivunsa, johon loppukäyttäjä tulee varatessaan opetustunnin tietyltä valmentajalta. Tämä kannattaa tehdä monistamalla tähän linkatusta artikkelista uusi uudelle valmentalle. Valmentajasivulla olevia elementtejä, jotka tarvitset ovat:

- valmentajan kuva

- valmentajan kuvaus, jolla markkioi itseään erinomaisena valmentajana

- henkilötiedot

- yhteydenottolomakkeen artikkeli

- ajanvaraustuote

- kurssi- ja klinikkalistaukset, joihin tarvitset valmentajan kategorian


Valmentajan työpöytä

Valmentajalla on oma henkilökohtainen työpöytänsä, jolla hän operoi järjestelmää. Kaikki siihen liittyvät elementit pitäisi olla jo tiedossa, joten lähden monistamalla tuottamaan uudelle valmentajalle omansa.


Valmentajat etusivu ja muut artikkelit

Lopuksi vielä lisäät valmentajan työpöydän heidän etusivulleen sekä muihin artikkeleihin, joissa valmentajiin viitataan.

Ensi kerralla kaikki menee huomattavasti nopeammin :)


Valmentajien opetuslajit

Jotta valmentajat näkyisivät opetuksen välinäytöillä, siitä tulee tehdä tukipyyntö Wiselle. Selvitä, mitä kaikkia lajeja valmentaja tulee opettamaan ja anna tämä info Wiselle.