Verkkokauppa

Verkkokauppa on mahdollista sekä Wisen perinteisellä verkkokaupalla, joka on myös julkinen, tai kotisivujen verkkokauppaupotuksilla.

Verkkokauppa yleensä

Verkkokauppa on järjestetty järjestelmässämme siten, että ostoksia voi tehdä sekä Wisen perinteisen verkkokaupan puolella että kotisivuilla siltä osin kun tuotteita on nostettu ostettavaksi.


Wisen verkkokauppa

Wisen verkkokauppa toimii järjestelmässämme aivan vakio-ominaisuuksin. Verkkokaupan osalta seuraavat elementit vaativat toiminpiteitä:

Verkkokauppakategoriat

Verkkokaupan päävalikossa olevat kategoriat tulee luoda ja niihin tulee kiinnittää ne tuotteet, joita verkkokaupan kyseisen kategorian alla halutaan myydä. Tuotteiden järjestys verkkokaupassa voidaan muuttaa menemällä verkkokaukan kategoriaan ja sieltä tuotteisiin.

Verkkokaupan kategorioiden joukossa voi olla sellaisia, jotka eivät näy verkkokaupan valikkorivillä. Tällaiset kategoriat eivät ole AKTIIVISESSA tilassa. Läytyy kategorialistauksessa kategorian viimeisenä valintaruutuna.

Etusivun tuotteet

​​​​​​​Verkkokaupan etusivulle tulevat tuotteet merkitään kategoriaan "ROOT".


Kotisivujen verkkokauppa

Kotisivuille on tehty oma verkkokauppaosio kuntosalin sekä lähipelin osalta. Myös joitakin muita tuotenostoja on tehty eri artikkeleihin. Jotta tuote olisi nostettavissa artikkeliin, siinä TÄYTYY olla kuva. Muussa tapauksessa et löydä sitä.