Top-6 kesäpalvelua Season Golfissa


1. Täysin uudistettu ulkorange

Uusi ulkorange sijaitsee entisen paikalla, mutta muuten on vaikeaa löytää yhtäläisyyksiä niiden välillä. Koko range-alue on ruopattu ja jyrätty, millä se on saatu huomattavasti aiempaa tasaisemmaksi. Pikapuolin range katetaan siirtonurmella ja sinne luodaan eri etäisyyksille tekonurmesta tehtyjä kohdegriinejä, jotka vaihtelevat kooltaan ja muodoiltaan ja mahdollistavat näin aidon tuntuman erilaisten griinien lähestymiseen. Ulkorange avataan kesäkuun alkupuolella. Tiedotamme avajaisista heti, kun tarkka ajankohta on selvillä.

2. Runsaasti katettuja lyöntipaikkoja

Ulkorangella on 32 katettua lyöntipaikkaa kahdessa kerroksessa, mikä varmistaa mukavat harjoitteluolosuhteet myös kurjemmalla kelillä. Rangella on tämän lisäksi useita kattamattomia lyöntipaikkoja. Kattamattomat lyöntipaikat sekä alakerran katetut lyöntipaikat ovat maksuttomia walk-in -paikkoja. Yläkerran lyöntipaikat puolestaan ovat varattavissa, jos tahdot varmistaa itsellesi treenimahdollisuuden tiettynä ajankohtana.


3. Ulkona olevat TrackMan-lyöntipaikat

Ulkorangen yläkertaan tulee 7 TrackMan-laitetta, joita voit käyttää tukena harjoittelussa tai pelata niillä maailman huippukenttiä yksin tai kavereiden kanssa. TrackMan-paikkojen yhteyteen tulee mukavat sohvat, joten peliporukka viihtyy niillä varmasti. Koko yläkerta on varustettu yhtenäisellä, laadukkaalla lyöntimatolla.


4. Upouusi terassi ja juomamyyntipiste

Hallin itäpäätyyn on valmistunut suuri ulkoterassi, jonka yhteyteen avaamme uuden juomamyyntipisteen. Terassille paistaa hyvällä säällä aurinko koko päivän, joten siellä on mukava nauttia kylmästä Heinekenista tai vaikkapa lasillisesta roséta. Terassille ovat lämpimästi tervetulleita niin Seasonissa harjoittelevat golfarit kuin paikalliset kuntoilijat ja koiranulkoiluttajatkin.
5. Panostus opetukseen

Panostamme opetukseen myös kevät- ja kesäkausilla. Jo tutut valmentajamme tarjoavat alkeis- ja green card -kursseja sekä yksityis- ja ryhmäopetusta. Meillä voit siis harjoitella oman, itsellesi sopivan valmentajan opastuksella ympäri vuoden, mikä mahdollistaa tehokkaan, pitkäjänteisen ja tuloksekkaan työskentelyn.

Tutustu opetusvalikoimaan:​​​​​​​

Kesän opetusvalikoima6. Myös sisätilat ovat käytettävissä

Toisin kuin vanhassa hallissa, uudessa hallissa on mahdollista harjoitella sisällä myös kesäisin, koska halli on varustettu sisäilman viileänä pitävällä termoskerroksella. Suomen kesähän on tunnetusti lyhyt mutta vähäluminen, joten huonojen kelien sattuessa on mukava treenailla sisätiloissamme rangella, lähipelialueilla tai vaikkapa kuntosalilla.

​​​​​​​


Golfista harrastus -kurssit!

Kokeneet PGA promme ovat luoneet kurssikokonaisuuden, joka perehdyttää kurssilaiset golflyöntien tekniikkaan sekä golfin sääntöihin ja etikettiin. Kurssin tavoitteena on, että sen käyneillä on riittävät tiedot ja taidot lähteä golfkentälle harrastamaan hienoa lajiamme.

Kurssi on tarkoitettu sekä lajiin ensimmäistä kertaa tutustuville että niille pelaajille, jotka Green Card - tai alkeiskurssin käytyään kaipaavat perusasioiden kertausta ja syventämistä. Kurssin päätteeksi on mahdollista suorittaa Green Card.

Kurssiosallistujat saavat myös pääsyn tietopankkiin, jonne olemme koonneet kattavasti keskeiset tiedot golfuransa alkutaipaleella olevalle golfarille. Tietopankissa pääset perehtymään lyönnin perustekniikkaa havainnollistaviin kuviin ja videoihin sekä tutustumaan golfin sääntöihin ja etikettiin. Materiaali tukee kokonaisvaltaisesti golfin perusteiden oppimista.

Tarjoamme alkeiskursseja touko-heinäkuussa. Tutustu kursseihin tästä:

Golfista Harrastus -kurssitEikä siinä vielä kaikki…

Pallonkeruu ja ruohonleikkuu on uudella ulkorangellamme ulkoistettu roboteille! Toivottavasti pallonkerääjät ja ruohonleikkurit tulevat hyvin toimeen keskenään, jotta meillä on siististi leikattu nurmi ja pallokoneet täynnä palloja läpi kesän. Riidan sattuessa tuloksena voisi olla pallosilppua.

Kevään aikana teemme parannuksia myös sisärangella. Tärkein näistä on valaistuksen uusiminen niin, että pallojen lentorata saadaan paremmin näkyviin. Pallojen heikko näkyminen on ollut yksi niistä harvoista seikoista, josta olemme saaneet asiakkailtamme kriittistä palautetta talven aikana. Nyt sisärangen lattiaan integroidaan suuret valonheittimet valaisemaan kohti takaseinää, mikä parantaa pallojen näkymistä. Kun lisäksi uusimme tilkkutäkkimäiset suojaverkot siistimmällä ratkaisulla, toivomme että näkyvyysongelma saadaan ratkaistua. Myös lyöntikohteet uusitaan, mikä onkin todella tarpeen, kun menneeksi talveksi väliaikaisiksi hankituista kohteista ei ole jäljellä juuri muuta kuin riekaleet.
​​​​​​​​​​​​​​Linda Haara

Palvelupäällikö


Palvelupäällikön terveiset

Season Golfin uuden hallin ensimmäinen talvikausi on mennyt vauhdilla ja hallissa on käynyt kuhina aamusta iltaan. Toimistotyötä on usein säestänyt hallin aulasta kantautuva asiakkaiden leppoisa puheensorina ja nauru. Lisämaustetta talveen ovat tuoneet myös erinäiset odottamattomat tilanteet, kuten ulkorangen aitaa koristaneen 30 metrisen Season Golf -banderollin repeäminen kovassa myräkässä. Liehuvan banderollihirviön taltuttaminen vaati viiden henkilön voimat. Onneksi kaikesta on selvitty hyvällä yhteistyöllä ja huumorilla.


Kokonaisuudessaan talvikaudesta on jäänyt oikein hyvät fiilikset. On ollut mukavaa huomata, että lähes päivittäin hallissamme on käynyt uusia tutustujia lähialueilta ja kauempaakin. Hallin puitteet ovat saaneet valtavasti kehuja ja suosion perusteella golfharjoittelulle riittää kysyntää niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin keskuudessa. Ensimmäinen talvikausi on ollut arvokas myös siinä mielessä, että ymmärrämme nyt paremmin asiakaskuntaamme ja heidän käyttökokemuksiaan. Tältä pohjalta on hyvä kehittää palveluita seuraavalle talvikaudelle.

Nyt ajatukset ovat kuitenkin jo pitkälti kesässä ja pian valmistuvissa Seasonin kesäfasiliteeteissa. Tuskin maltan odottaa aurinkoisia kahvihetkiä ulkorangen viereen aukeavalla terassilla ja ensimmäisiä lyöntejä ulkorangelle valmistuville kohdeviheriöille.

Kevät terveisin,

Linda