Yksityisopetus ja laiteopastus

Season Golfissa voit ottaa yksityistunteja, osallistua kursseille sekä saada opastusta teknisten apuvälineiden käytössä.

Alla yksityisopetustunteja ja omia kurssejaan järjestävät valmentajamme. Valmentajan kuvauksen yhteydessä on esitelty hänen antamat opetusmuodot, joihin pääset klikkaamalla sen otsikkoa.


050 536 7438jouni_simanainen@hotmail.com

Jouni Simanainen

PGA Pro

PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.


Timo Ervasti0504364133​​​​​​​tikki.ervasti@gmail.com​​​​​​​

Timo Ervasti

PGA Pro

Timo Ervasti, Tikki on työskennellyt eri liikuntalajien opettajana lähes 30 vuoden ajan. Golfin lisäksi hänen opettamiinsa lajeihin kuuluvat alppihiihto, tennis ja jääpallo.

Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on Suomen PGA:n jäsen. Valmennusoppinsa hän on saanut Bobby Mitchelliltä, joka 90-luvulla oli maailman arvostetuimpia golfopettajia.


Janne Martikainen

PGA-golfammattilainen

Janne Martikainen 45-vuotias PGA-golfammattilainen pelasi vuoteen 2012 asti ammattilaisena eri toureilla. Viimeiset kymmenen vuotta Janne on valmentanut niin aloittelijoita kuin myös tulevia ammattilaisia. Golf on Jannelle ammatin lisäksi myös intohimo, minkä takia hän kehittää itseään vieläkin paremmaksi opettajaksi/valmentajaksi.


Valmentajina SGA:n ammattilaispelaajat

Season Golf Academyn ammattilaiset opettavat ensisijaisesti omilla TrackMan-paikoillaan. Heidän opetukseen käytettävissä oleva kalenteriaika on edellisiin valmentajiin verrattuna niukempaa, josta syystä heihin kannattaa olla yhteydessä myös yhteydenottolomakkeella.


Niklas Dahlgren

PGA-ammattilaispelaaja

15 vuotta kestäneen kilpauransa jälkeen Niklas Dahlgren aloitti syksyllä 2017 apuvalmentajana Season Golf Academyssa. Niklas, tuttujen kesken useinmiten Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on monen vuoden kokemus kilpagolfista ja harjoittelemisesta eri valmentajien johdolla. SGA:n kilpavalmennettavien lisäksi Dallu opettaa myös aikuisia kilpa- ja harrastajagolfareita.


Casper Simberg

PGA-ammattilaispelaaja

​​​​​​​Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen. Casper pelasi vakuuttavan amatööriuran edustaen Suomen maajoukkuetta useiden vuosien ajan. Hän voitti heti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan Finnish Tour kokonaisrankingin 2021. Kilpailemisen ohella, Casper omaa liikunnanohjaajan perustutkinnon (AMK).


Rasmus Karlsson

PGA-ammattilaispelaaja

​​​​​​​Rasmus Karlsson on kilpaileva ammattilainen. Rasmus edusti Suomea kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkue mestaruus kilpailuissa, sekä muissa edustustehtävissä. Miesten amatöörien maajoukkueeseen hän kuului vuodesta 2016 eteenpäin. Rasmuksella on myös kauppatieteiden tutkinto Yhdysvalloista, jossa hän edusti University of South Alabamaa 2016-2020.


Mikäli apuvälneiden kuten TrackMan-tutkan tai simulaattorin käyttö eivät ole sinulle tuttua, voit varata tuntisi alkuun 30 minuutin opastuksen. Tee opastusvaraus samalla kun varaat itsellesi tunnin.


Fittauksen varaus

Golfmailojen fittaaminen eli mailamitoitus on paras tapa varmistaa mailojen sopivuus juuri sinulle

​​​​​​​Krister Kämäräinen on kokenut golfohjaaja, jonka erityisosaamista on TrackMan-laitteiston käyttö sekä sen tuottaman tiedon tulkinta. TrackManin antaman tiedon avulla Krister suorittaa myös golfmailojen fittauksia, joiden avulla jokaiselle pelaajalle löydetään hänelle henkilökohtaisesti parhaiten sopivat mailat.


Kurssit ja klinikat

Järjestämme jatkuvasti kursseja ja klinikoita eritasoisille ja eri-ikäisille pelaajille. Tutustu kursseihin ja klinikoihin alla.

Opetushinnasto

Yksityisopetuksen hinnasto

Kuntosalivalmennus

Paranna golfkuntoasi ammattimaisella kuntosalivalmennuksella

Haluatko kilpapelaajaksi______Season Golf Academy on Suomen johtavin kilpapelaajien valmennukseen keskittynyt akatemia.

Haluatko kilpapelaajaksi

______

Season Golf Academy on Suomen johtavin kilpapelaajien valmennukseen keskittynyt akatemia.

Ajankohtaista koulutusrintamalla