Tervetuloa uusi valmentajamme, PGA Pro Janne Martikainen - maksuttomat tutustumispäivät


Meillä on ilo ilmoittaa, että PGA Pro Janne Martikainen vahvistaa jatkossa Season Golfin opetustarjontaa!

Janne Martikainen on 45-vuotias PGA-golfammattilainen. Vuoteen 2012 asti Janne pelasi ammattilaisena eri toureilla. Viimeiset kymmenen vuotta hän on opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin myös tulevia ammattilaisia. Golf on Jannelle ammatin lisäksi myös intohimo, minkä takia hän haluaa kehittää itseään vieläkin paremmaksi opettajaksi/valmentajaksi. Jannen mielestä on tärkeää saada oikeita ohjeita harjoitteluun ammattilaiselta, jotta oma tekeminen paranee ja näin ollen tuloksetkin paranevat. Golfista nauttii paljon enemmän, kun osaa tekniikan paremmin kaikilla pelin osa-alueilla. Siinä Janne pystyy olemaan avuksi juuri sinulle.


Maksuttomat tutustumispäivät

Uuden valmentajan kunniaksi Seaon Golf tarjoaa maksuttomia golfiin ja valmentajaan tutustumispäiviä 10.7.-28.8. joka sunnuntai kello 12.00-14.00.

Tämän lisäksi tarjoamme maksuttomia TrackMan-laitteisiin ja valmentajaan tutustumispäiviä 13.7-31.8. joka keskiviikko klo 18.00-20.00.

Nyt on siis mahdollisuus tulla moikkaamaan Jannea matalalla kynnyksellä ja saada taskuun vinkki tai pari! Sunnuntaisin voit tuoda mukaan myös golfin aloittamisesta kiinnostuneet kaverisi. Keskiviikkoisin keskitytään siihen, miten golftaipaleella jo hieman pidemmälle edenneet voivat hyödyntää TrackMan-analysaattoria pelinsä kehittämisessä. Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua. Saavu vain paikalle Season Golfin ulkorangen toiseen kerrokseen!


Heinä- ja elokuun klinikat

Kertamaksullisia klinikoita on tarjolla 11.7.-29.8. maanantaisin klo 18.00-20.00 seuraavasti:

Wedgeklinikat klo 18.00-19.00.

Draiviklinikat klo 19.00-20.00.

Klinikoilla käydään läpi tarkkuuden ja pituuden hallintaa sekä erilaisia lyöntitekniikoita. Maksuun kuuluvat opetus ja pallot sekä pelipaikka, joista yksi on TrackMan-paikka. Klinikoilla on mahdollista käyttää lainamailoja. Ryhmäkoko on 1-4 henkilöä.


Tutustu kursseihin ja klinikoihin tästä


Timo Ervastin kesän kurssit

Tämän lisäksi on mahdollista ilmoittautua Timo Ervastin yleiselle tai senioreille tarkoitetulle kurssille. Viiden kerran kurssit ovat torstaisin alkaen 14.7.


Tutustu kursseihin ja klinikoihin tästä