Harrasteryhmät

Harrasteryhmät on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat harrastaneet golfia jo jonkin aikaa ja haluavat vakiinnuttaa ja kehittää pelitasoansa. Ryhmät soveltuvat parhaiten tasoituksella 18 - 36 palaaville.

Kehitä taitojasi kokonaisvaltaisesti

Harrasteryhmät on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat harrastaneet golfia jo jonkin aikaa ja haluavat vakiinnuttaa ja kehittää pelitasoansa. Ryhmät soveltuvat parhaiten tasoituksella 18 - 36 palaaville.

Harrasteryhmissä analysoidaan ja kehitetään jokaista pelin osa-aluetta, jotta seuraava taso on helpompi saavuttaa. Saat myös ohjeita tehokkaaseen omaehtoiseen harjoitteluun.

Kursseilla käytetään hyväksi teknisiä apuvälineitä kuten TrackMan-lyöntitutkia ja -simulaattoristudiota sekä SAM Putt Lab -puttianalysaattoria.

Kaikki ryhmien valmentajat ovat PGA Proita ja heillä on pitkään kilpapelaaja- ja valmentajakokemukseen perustuva vankka ammattitaito


Jouni Simanaisen aikuisten harrasteryhmät
21.11.2022 - 22.4.2023

Aikuisille kerran viikossa,
​​​​​​​maanantaisin, tiistaisin tai lauantaisin,
​​​​​​​hcp 18 - 36

Janne Martikaisen aikuisten harrasteryhmät
​​​​​​​25.10.2022 - 29.4.2023

Aikuisille kerran viikossa
tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin tai lauantaisin
​​​​​​​hcp 18 - 36

Timo Ervastin talven yleiskurssit
​​​​​​​24.10.2022 - 30.4.2023

Yleiskurssit kerran viikossa
​​​​​​​maanantaisin, tiistaisin tai keskiviikkoisin,
​​​​​​​hcp 18 - 36
​​​​

Tehoryhmät

Alla tarjolla olevat tehoryhmät. Voit ilmoittautua niihin klikkaamalla tehoryhmän kuvauksessa olevaa vihreätaustausta tehokurssin painiketta. Tehoryhmän koko kuvauksen näet klikkaamalla sen otsikkoa.


Klinikat

Yhden päivän klinikat. Osallistu yhteen tai useampaan, joilla kullakin on oma teemansa. Näet klinikan teeman pitämällä kursoria klinikkapäivän päällä muutaman sekunnin ajan sekä ilmoittautumisen yhteydessä klinikan tuotekuvauksesta. Klinikan koko kuvauksen näet klikkaamalla sen otsikkoa.


Ilmoittaudu SGA-valmennukseen tai lähetä tiedustelu

Ilmoittaudu valmennusryhmiin klikkaamalla sen kurssin kuvaketta, jolle tahdot ilmoittautua. Tehoryhmiin ilmoittaudut klikkaamalla valitsemasi vaihtoehdon otsikkoa, klinikoihin klikkaamalla otsikkoa tai suoraan klinikkapäivän painiketta.

Yhteydenottolomake

Jos kurssi on täysi, haluat osallistua vain osaan opetustunneista tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä meihin tällä yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää

Perusta oma ryhmäsi

Jos tarjoamiemme valmennusryhmien sijaan harjoittelet mieluummin ystäviesi kanssa omassa harjoitusryhmässänne, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme porukallesi sopivan valmentajan sekä varaamme opetukseen tarvittavat palvelut ja opetuspaikat.​​​​​​​

Lue lisää

Yksityisopetustunti

Yksityisopetusta annetaan Season Golf Areenalla valintasi mukaan joko opetusmattopaikoilla, TrackMan-lyöntipaikalla tai simulaattorissa. Tutustu ja valitse tästä toivottu valmentaja.

Lue lisää