Harrasteryhmät

Harrasteryhmät on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat harrastaneet golfia jo jonkin aikaa ja haluavat vakiinnuttaa ja kehittää pelitasoansa. Ryhmät soveltuvat parhaiten tasoituksella 18 - 36 palaaville.

Kehitä taitojasi kokonaisvaltaisesti

Harrasteryhmät on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat harrastaneet golfia jo jonkin aikaa ja haluavat vakiinnuttaa ja kehittää pelitasoansa. Ryhmät soveltuvat parhaiten tasoituksella 18 - 36 palaaville. Harrasteryhmissä analysoidaan ja kehitetään jokaista pelin osa-aluetta, jotta seuraava taso on helpompi saavuttaa. Saat myös ohjeita tehokkaaseen omaehtoiseen harjoitteluun.

Kursseilla käytetään hyväksi teknisiä apuvälineitä kuten TrackMan-lyöntitutkia ja -simulaattoristudiota sekä SAM Putt Lab -puttianalysaattoria. Kaikki ryhmien valmentajat ovat PGA Proita ja heillä on pitkään kilpapelaaja- ja valmentajakokemukseen perustuva vankka ammattitaito


Ilmoittaudu sinulle soveltuvaan valmennukseen

Voit ilmoittautua joko koko kauden kestäviin valmennusryhmiin, lyhyempiaikaisiin kurssimuotoisiin tehoryhmiin tai kertaluonteisiin klinikoihin oheisen tarjonnan mukaisesti.

Valmennusryhmät

Ilmoittautuminen valmennusryhmään tehdään valmennusryhmän artikkelin ilmoittautumisosiossa. Valmennusryhmät kestävät perinteisesti joko sekä syys- ja/tai kevätkauden.

Janne Martikaisen aikuisten kesäkauden harrasteryhmä
​​​​​​​9.5.2023 - 26.9.2023

Aikuisille kerran viikossa
Tiistaisin klo 19-20
​​​​​​​hcp 18 - 36
Yhteensä 17 kertaa

TÄYNNÄ!

Janne Martikaisen aikuisten alkukesän harrasteryhmä
​​​​​​​12.5.2023 - 30.6.2023

Aikuisille kerran viikossa
Perjantaisin klo 15.00-16.00
​​​​​​​hcp 18 - 36
Yhteensä 7 kertaa

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Janne Martikaisen aikuisten loppukesän harrasteryhmä
​​​​​​​2.8.2023 - 27.9.2023

Aikuisille kerran viikossa
Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00
​​​​​​​hcp 18 - 36
Yhteensä 9 kertaa

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Janne Martikaisen aikuisten loppukesän harrasteryhmä
​​​​​​​4.8.2023 - 29.9.2023

Aikuisille kerran viikossa
Perjantaisin klo 15.00-16.00
​​​​​​​hcp 18 - 36
Yhteensä 9 kertaa

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Jouni Simanaisen aikuisten harrasteryhmä
3.5.-21.6.2023

Aikuisille joka viikko
Keskiviikkoisin klo 18-19
​​​​​​​​​​​​​​​​​​8 kertaa
​​​​​​​hcp 18 - 36

RYHMÄ TÄYNNÄ!

Jouni Simanaisen kauteen valmistavat tehoryhmät harrastepelaajille 3.5.-31.5.2023

Kerran viikossa
Kaksi ryhmää
​​​​​​​Keskiviikkoisin klo 14-15
Keskiviikkoisin klo 15-16
5 kertaa / ryhmä
hcp 18-36

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!​​​​

Tehoryhmät

Alla tarjolla olevat tehoryhmät. Voit ilmoittautua niihin klikkaamalla tehoryhmän kuvauksessa olevaa vihreätaustausta tehokurssin painiketta. Tehoryhmän koko kuvauksen näet klikkaamalla sen otsikkoa.

Klinikat

Yhden päivän klinikat. Osallistu yhteen tai useampaan, joilla kullakin on oma teemansa. Näet klinikan teeman pitämällä kursoria klinikkapäivän päällä muutaman sekunnin ajan sekä ilmoittautumisen yhteydessä klinikan tuotekuvauksesta. Klinikan koko kuvauksen näet klikkaamalla sen otsikkoa.


​​​​​​​

​​​​​​​Muut valmennusvaihtoehdot

Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa valmennusta voit myös lähettää tiedustelun alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake

Jos kurssi on täysi, haluat osallistua vain osaan opetustunneista tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä meihin tällä yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää

Perusta oma ryhmäsi

Jos tarjoamiemme valmennusryhmien sijaan harjoittelet mieluummin ystäviesi kanssa omassa harjoitusryhmässänne, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme porukallesi sopivan valmentajan sekä varaamme opetukseen tarvittavat palvelut ja opetuspaikat.​​​​​​​

Lue lisää

Yksityisopetustunti

Yksityisopetusta annetaan Season Golf Areenalla valintasi mukaan joko opetusmattopaikoilla, TrackMan-lyöntipaikalla tai simulaattorissa. Tutustu ja valitse tästä toivottu valmentaja.

Lue lisää

Kilparyhmät

Kilparyhmät on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat systemaattisen ja tavoitteellisen harjoittelun kautta kehittää taitojaan ja valmiuttaan kilpailla menestyksellisesti. Valmennus soveltuu parhaiten niille, joiden nykyinen tasoitus on alle 18.

Lue lisää