Kehitä lyöntitekniikkaasi valmentajan opastuksella
​​​​​​​

Kurssit, klinikat ja yksityistunnit

Järjestämme jatkuvasti koko kauden kestävää valmennusryhmäkoulutusta, lyhyempikestoisia tehoryhmäkursseja sekä klinikoita eritasoisille ja eri-ikäisille pelaajille.

Harjoittelukeskuksessamme työskentelee useita PGA-pro tasoisia golfvalmentajia. Varaa heiltä aika, kun haluat yksityis- tai pariopetusta.


Season Golf Academy

Laadukasta opetusta kaikille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin


TrackMan-simulaattorin opetustunti

Trackman-simulaattorin opetustunnilla käydään läpi simulaattorin toimintojen lisäksi sen antaman datan analysointi, swingimuutokset ja pelistategia.

TrackMan-opetustunti

Opetustunnilla saat tietoa ja opastusta TrackMan-lyöntitutkan käytöstä, sen tuottaman datan analysoinnista sekä swingisi kehittämiskohteista.

Trackman-harjoittelu

Trackman lyöntitutkat ja simulaattoristudiot lyönnin analysointiin


Lähipeliopetus

Lähipeliopetuksessa voit käydä valmentajan kanssa läpi chippejä ja putteja. Voitte käyttää puttiharjoitteluun joko alakerran perinteistä tai yläkerran nopeammalla pinnoitteella varustettua puttialuetta.

SAM PuttLab -analyysi

Halutessasi analysoida ja kehittää puttitekniikkaasi voit varata SAM PuttLab -opetustunnin. Laite analysoi kaikki putin tärkeimmät parametrit ja näyttää ne helposti ymmärrettävänä grafiikkana.

Lähipelialueet

Lähipelialueemme ja SAM PuttLab -puttianalysaattori


Laiteopastus

Laiteopastuksessa sinut opetetaan käyttämään lyöntipaikan laitteistoa ja analysoimaan dataa, minkä jälkeen voit omatoimisesti harjoitella laitteiston kanssa. Laiteopastusta annamme TrackMan-lyöntitutkasta, simulaattoreista ja SAM PuttLab -analysaattorista. Laiteopastuksen voit varata lisänä pelipaikan varauksen yhteydessä.