Kehitä lyöntitekniikkaasi valmentajan opastuksella
​​​​​​​

Kurssit ja klinikat

Järjestämme jatkuvasti kursseja ja klinikoita eritasoisille ja eri-ikäisille pelaajille. Tutustu kursseihin ja klinikoihin alla.

Kurssit ja klinikat

Järjestämme jatkuvasti kursseja ja klinikoita eritasoisille ja eri-ikäisille pelaajille.


Golfvalmentajamme

Yksityistunnit

Harjoittelukeskuksessamme työskentelee useita golfvalmentajia. Varaa heiltä aika, kun haluat yksityisopetusta.TrackMan-simulaattorin opetustunti

Trackman-simulaattorin opetustunnilla käydään läpi simulaattorin toimintojen lisäksi sen antaman datan analysointi, swingimuutokset ja pelistategia.

TrackMan-opetustunti

Opetustunnilla saat tietoa ja opastusta TrackMan-lyöntitutkan käytöstä, sen tuottaman datan analysoinnista sekä swingisi kehittämiskohteista.


Lähipeliopetus

Lähipeliopetuksessa voit käydä valmentajan kanssa läpi chippejä ja putteja. Voitte käyttää puttiharjoitteluun joko alakerran perinteistä tai yläkerran nopeammalla pinnoitteella varustettua puttialuetta.

SAM PuttLab -analyysi

Halutessasi analysoida ja kehittää puttitekniikkaasi voit varata SAM PuttLab -opetustunnin. Laite analysoi kaikki putin tärkeimmät parametrit ja näyttää ne helposti ymmärrettävänä grafiikkana.


Laiteopastus

Laiteopastuksessa sinut opetetaan käyttämään lyöntipaikan laitteistoa ja analysoimaan dataa, minkä jälkeen voit omatoimisesti harjoitella laitteiston kanssa. Laiteopastusta annamme TrackMan-lyöntitutkasta, simulaattoreista ja SAM PuttLab -analysaattorista. Laiteopastuksen voit varata lisänä pelipaikan varauksen yhteydessä.

Kilpavalmennus

Season Golf tarjoaa valmennusta myös kilpapelaajille valmennusakatemiansa Season Golf Academyn kautta. Jos olet kiinnostunut kilpavalmennuksesta, tutustu akatemiaan oheisen kuvalinkin kautta.