Season Golf Academy

Season Golf Academyn eli SGA:n ohjelma sisältää korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaiken ikäisille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin. Opetusta ja valmennusta tarjotaan sekä ryhmissä että yksityistunneilla.


Valmennuksella hyvään iskuun


​​​​​​​Season Golf Academy (SGA) vastaa Season Golf Areenalla tarjottavasta golfopetuksesta ja -valmennuksesta. SGA:n ohjelma sisältää korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaiken ikäisille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin. Opetusta ja valmennusta tarjotaan sekä ryhmissä että yksityistunneilla.

Talvikauden 2023-24 opetus on julkaistu

Löydä alta oman ikäryhmäsi ja tasoituksesi mukainen ryhmä joko koko talvikauden kestävälle tai lyhyempikestoiselle harjoittelulle. Voimme myös räätälöidä omalle ryhmällesi soveltuvan kokonaisuuden toiveittenne mukaan.Aikuispelaajien ryhmät

Vakaampaan ja tuloksellisempaan harraste- tai kilpapelaamiseen tähtääville golfareille tarjoamme tason mukaisia harjoitusryhmiä.Green card -kurssit viikoittain!

Kursseilla käydään läpi kaikki pelin osa-alueet sekä opetellaan golfin yleinen etiketti ja säännöt. Peliosuudet suoritetaan Tikin ja Jannen kursseilla Season Golfin simulaattoreissa ja Jounin kursseilla Sarfvikissa. Kurssit on tarkoitettu kaiken ikäisille pelaajille ja ne antavat hyvät eväät golfin aloittamiseen.

Lue lisää

Alkeisryhmät

Alkeisryhmät on tarkoitettu golfia aloitteleville tai vain vähän aikaa pelanneille henkilöille. Ryhmien opetuksessa käydään läpi golfin perusteet niin, että saat hyvät valmiudet taitojesi jatkokehittämiseen. Tasoitussuositus on 36 - 54.

Lue lisää

Harrasteryhmät

Harrasteryhmät on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat harrastaneet golfia jo jonkin aikaa ja haluavat vakiinnuttaa ja kehittää pelitasoansa. Ryhmät soveltuvat parhaiten tasoituksella 18 - 36 palaaville.

Lue lisää

Kilparyhmät

Kilparyhmät on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat systemaattisen ja tavoitteellisen harjoittelun kautta kehittää taitojaan ja valmiuttaan kilpailla menestyksellisesti. Valmennus soveltuu parhaiten niille, joiden nykyinen tasoitus on alle 18.

Lue lisääMuut ryhmät

Koska juniori- ja seniori-ikäisten pelaajien valmennukseen liittyy sekä opetuksen sisältöön että opetustuntien ajankohtiin liittyviä erityispiirteitä, Season Golf Academy tarjoaa näille ryhmille räätälöityä opetusta. Jos tahdot harjoitella omasta ystäväpiiristäsi kootun ryhmän kanssa, järjestämme mielellämme teille sopivan opetuspaketin.Juniorit

Junioreiden harrasteryhmät on tarkoitettu aloittelijoille ja niille jo jonkin aikaa golfia harrastaneille nuorille pelaajille, jotka haluavat kerrata lajia ja vakiinnuttaa pelitasoaan. Kisaryhmät puolestaan ovat oikea vaihtoehto junioreille, jotka tahtovat kehittyä pelaajina, ovat valmiita sitoutumaan systemaattiseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun ja joilla jo on kilpailukokemusta.

Lue lisää

Seniorit

Season Golf Academyn seniorikurssit on tarkoitettu kaikille seniori-ikäisille pelaajille, jotka haluavat harjoitella mukavassa porukassa ja rennossa ilmapiirissä. Kursseilla käydään läpi kaikkien lyöntien perusteet sekä harjoitellaan niitä monipuolisesti.

Lue lisää

Perusta oma ryhmäsi

Jos tarjoamiemme valmennusryhmien sijaan harjoittelet mieluummin ystäviesi kanssa omassa harjoitusryhmässänne, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme porukallesi sopivan valmentajan sekä varaamme opetukseen tarvittavat palvelut ja opetuspaikat.​​​​​​​

Lue lisääTehoryhmät ja klinikat

Järjestämme koko kauden myös lyhytkestoisia kursseja eli tehoryhmäkoulutusta sekä yhden päivän klinikoita. Ohessa niistä yhteenveto.Klinikat

Järjestämme myös yksittäisiä harjoituskertoja eli klinikoita pienryhmille. Voit osallistua klinikkaan kertamaksulla ja ilmoittautua niihin yksi kerrallaan. Klinikat tuovat joustavuutta harjoitteluun silloin kun et halua sitoutua pidempikestoiseen ryhmävalmennukseen. Klinikoita järjestetään vaihtuvin teemoin.

Lue lisää

Tehoryhmät

Järjestämme kauden aikana perinteisiä 3-6 opetuskerran kursseja, joita kutsumme tehoryhmiksi. Tehoryhmän sisältö koostuu useasta opetussuunnitelman mukaisesta opetuskerrasta, joiden tavoitteena on tehoryhmälle astetun oppimistavoitteen saavuttaminen.

Lue lisääValmentajamme

Kaikki valmentajamme tarjoavat ryhmäopetuksen lisäksi myös yksityisopetusta.

Halutessasi opetus voidaan toteuttaa apuvälineitä kuten TrackManiä, SAM PuttLabiä tai simulaattoria hyödyntäen.


Eero Pohjola
Valmentaja

PGA Golf Professional Trainee Eero Pohjola opettaa kaiken tasoisia pelaajia. Eerolla on opetuksessaan teknisesti tarkka ja helposti ymmärrettävä ote. Hän opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi ja omaa lajista vahvan kilpapelaajataustan.

Lue lisää

Timo Ervasti
​​​​​​​PGA Pro

Golfvalmennusoppinsa Tikki on saanut Bobby Mitchelliltä, joka oli 1970- ja 80-luvuilla maailman arvostetuimpia golfopettajia. Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 2002 lähtien.

Lue lisää

Jouni Simanainen
PGA Pro

Jouni on rautainen ja erittäin pidetty ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Jouni on toiminut golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa.

Lue lisää

Niklas Dahlgren
PGA-ammattilaispelaaja

Niklas, tuttujen kesken Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on pitkä kokemus kilpagolfista niin pelaajan kuin valmentajan rooleissa. Dallu on erikoistunut kilpavalmentamiseen ja opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi.

Lue lisää

Casper Simberg
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen, joka opettaa kokonaisvaltaisesti mm. lyöntitekniikkaa, lähipeliä ja pelistrategiaa. Opettajana Casper painottaa perusasioiden vahvaa hallintaa ja pyrkii opetustilanteissa mahdollisimman selkeään kommunikointiin, osa-alue kerrallaan.

Lue lisää

Rasmus Karlsson
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Rasmus Karlsson on kilpaillut ammattilaisena vuodesta 2021 lähtien. Amatöörinä hän kuului miesten maajoukkueeseen vuosina 2016-2020 edustaen Suomea mm. kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa.

Lue lisää

Janne Martikainen
​​​​​​​PGA Pro

PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti pelasin ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta olen opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin.

Lue lisää

Eero Partio,
​​​​​​​Personal Trainer

Eeron valmennuskokemus eri urheilulajien parista on laaja, mutta golf on pysynyt keskiössä koko matkan. Eeron valmennettaviin kuuluu niin DP World Tourin ja Challenge Tourin pelaajia kuin huipulle tähtääviä junioreja ja sujuvampia pelikierroksia toivovia senioripelaajiakin.

Lue lisääValmennuksen sarjakortit

Voit myös hankkia valmennuksen edullisen valmentajakohtaisen sarjakortin joko 10- tai 5-kerran opetuspakettina. Katso tarjonta alta.
Valmennusta tukevat palvelut

Season Golf Areenalta löytyy suuri määrä uuden teknologian mukaisia apuvälineitä, joilla voidaan parantaa golfin perustaitoja ja tarvittavaa fyysistä kuntoa. Nämä ovat osa valmennusta omatoimisen harjoittelun lisäksi.


Opetus ja harjoittelu TrackMan-lyöntitutkan avustuksella

Tutustu Season Golf Areenan TrackMan-tarjontaan.
TrackMan-lyöntitutkiamme voit käyttää sekä opetuksen yhteydessä että omatoimiseen harjoitteluun.

Lue lisää

SAM PuttLab -analysaattorilla tarkempaa puttausta

Tutustu Season Golf Areenan SAM PuttLab -analysaattoriin ja lähipelialueisiin.
​​​​​​​SAM Puttlab -analysaattori on käytettävissä opetuksen yhteydessä.

Lue lisää

Smart2Move -painelaudat

Tutustu Smart2Move-painelautoihin, jotka mittaavat paineen siirtoa ja maan reaktiovoimia sekä jalkojen liikettä maan pintaa vasten swingin aikana. Analysoinnin tuloksia hyödynnetään, kun tavoitellaan suurempia mailanpään nopeuksia ja pidempiä lyöntejä.
​​​​​​​

Lue lisää

Kuntosalivalmennus

Paranna golfkuntoasi ammattimaisella kuntosalivalmennuksella.

Lue lisää
Season Golf Academyn yhteystiedot

Lisätietoa opetuksestamme ja valmennuksestamme saat palvelupäällikkö Dominic Jonesilta tai käyttämällä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

dominic.jones@seasongolf.fi

+358 50 3688188


Yhteydenottolomake

Jos kurssi on täysi, haluat osallistua vain osaan opetustunneista tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä meihin tällä yhteydenottolomakkeella.
​​​​​​​

Lue lisää

Peruutusehdot

Valmennuksen, yksityisopetustuntien sekä vakiovuorojen peruutusehdot

Lue lisää

Opetushinnasto

Yksityisopetuksen, siihen liittyvän opetuspaikan ja -pallojen hinnasto

Lue lisää

Season Golf Areena

Finnoonpuisto 4
02280 Espoo
​​​​​​​Katso sijaintimme kartalla.

Lue lisää​​​​​​​Muu opetus

​​​​​​​​​​​​​​


Master Golfin valmentajien opetus Season Golf Areenalla

Master Golfin valmentajat tarjoavat Season Golf Areenalla opetusta sekä oman seuransa jäsenille että muille pelaajille.

Lue lisää
Ajankohtaista Season Golfissa


Talven 2024-2025 valmennusryhmät on julkaistu!

​​​​​​​Season Golf Academy (SGA) vastaa Season Golf Areenalla tarjottavasta golfopetuksesta ja -valmennuksesta. SGA:n ohjelma sisältää korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaiken ikäisille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin. Opetusta ja valmennusta tarjotaan sekä ryhmissä että yksityistunneilla.

Lue lisää

Olemme juhannusviikonlopun 21. - 23.6. kiinni

Juhannuksen aukioloajat

Lue lisää

Kesän 2024 valmennusryhmät​​​​​

​​​​​​​Season Golf Academy (SGA) vastaa Season Golf Areenalla tarjottavasta golfopetuksesta ja -valmennuksesta. SGA:n ohjelma sisältää korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaiken ikäisille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin. Opetusta ja valmennusta tarjotaan sekä ryhmissä että yksityistunneilla.

Lue lisää

Kesän Happy Hour -tarjoukset Pe & La iltaisin!

Perjantai- ja lauantai-iltaisin voi Seasonissa aloitella kesäviikonlopun fiilikset kovilla harjoittelu- ja kaveriporukkatarjouksilla. Tutustu tarjouksiin ja lähde viikonlopun viettoon rennoilla treeneillä tai skabailulla kavereiden kanssa. Kenen chippi on ruosteessa, kenelle napsahtaa eka nakki tiskille?
​​​​​​​

Lue lisää